BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

NJUT AV KRAFTEN I VÄSTKUSTGENETKEN MED VåR ZKITTLEZ OG KORSNING

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Zkittlez OG Auto Cannabisfrön

Fruktiga smaker kombinerat med vår prisade OG har noggrant arbetat i något vi aldrig trodde var möjligt i en autoflower. ZKITTLEZ OG AUTO är en smashing kombination av underbara genetik som kombinerar en kosmisk lugnande upplevelse. Otroliga dofter är överflödiga, och innan du vet det håller du sina sällsynta frukter i dina händer. Efter bara 70-dagar odlingstid kommer du att vara glad över resultatet av denna autofloweringmästare. Att torka med THC hennes succulenta sockerbelagda knoppar är en glädje att se och kommer att neutralisera dina smärtor bort innan du släpper in i en annan, mer drömmande dimension. Se till att du inte saknar denna extravaganza av amerikansk genetik i autoflödform.Är Zkittlez OG Auto Indica eller Sativa?
Zkittlez OG Auto-stammen från Barneys Farm är 50% Sativa 50% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Zkittlez OG Auto-stamfrön?
För att förvara Zkittlez OG Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Zkittlez OG Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Zkittlez OG Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Zkittlez OG Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Zkittlez OG Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Zkittlez OG Auto cannabisfrön?
Zkittlez OG Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Zkittlez OG Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Lugnande, Fokuserad, Upplyft, Alert, Glad, Avslappnad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
Sötsurt Godis, Tropisk Frukt, Bär, Vindruva
Söt, Tropisk Jord, Fruktig, Bär, Skunkig Citron
5
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Lugnande, Fokuserad, Upplyft, Alert, Glad, Avslappnad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
MEDIUM
JA
Sötsurt Godis, Tropisk Frukt, Bär, Vindruva
Söt, Tropisk Jord, Fruktig, Bär, Skunkig Citron
5
5
4
5
5
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte