BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER

BETALNINGSINSTRUKTIONER

1. Tar ni betalning med kredit- och betalkort?

Våra betalningssystem gör att du betalar kort med en bris! När du är redo att betala, välj alternativet Kredit / betalkort och ange alla angivna uppgifter: Kortnummer, Utgångsdatum och den tresiffriga säkerhetskoden som finns på baksidan av ditt kort.

När betalningen är framgångsrik börjar vi behandla din beställning.

Inget belopp tas ut från kortet tills varorna har skickats.

Observera att vid vissa tillfällen kan en extra säkerhetsåtgärd ha införts för att skydda dessa konton mot bedrägeri. Kontakta din kortleverantör om du inte har tilldelats en kod för denna säkerhetskontroll.

 

 

2. Tar ni order via Check?

Vi accepterar för närvarande inte personliga checkar för online ordrar eller för grossistbeställningar.

3. Tar ni betalning via postorder?

 

Vi accepterar för närvarande inte postorder.

4. Accepterar ni banköverföringar?

Vi är mer än glada att ta en banköverföring som betalning! Detta kan göras via vår normala utbetalningsprocess och du kommer att få ett referensnummer och våra bankuppgifter.

Gör helt enkelt din beställning, välj Banköverföring som betalningsmetod och vi kommer att maila dig med ditt beställningsnummer. När du har fått ditt bekräftelsemail måste du använda bankens överföringsalternativ, via telefon, internet eller i en filial.

Vi skickar dig våra uppgifter, som du måste tillhandahålla under överföringsprocessen. IBAN- eller BIC / Swift-koderna måste anges. I sällsynta fall kan en adress behövas.

Under betalning, ange ditt namn och ordernummer i kommentarfältet så att betalningen kan kopplas till din beställning.

Ange det slutliga beloppet som anges i din beställning. Eventuella brister i betalning kommer att leda till avslag på betalning. På samma sätt om man försöker dela upp eller driva överföringsavgiften på Barney's Farm kommer det också att resultera i ett betalningsförkastande.

5. Accepterar ni kontanter i kuvert?

Vi accepterar inte kuverbetalningar. Vi arbetar för att aktivera den här funktionen i framtiden.

6. Accepterar ni betalningar från USA?

Tyvärr kan Barney's Farm inte ta betalningar från eller skicka till någon plats inom USA.

7. Accepterar ni Paypal?

Tyvärr på grund av villkoren för PayPal kan vi inte lägga till denna betalningstjänst på vår webbplats.

8. Erbjudar ni grossist och bulk inköpsalternativ?

Vi är mer än glada att ta grossistbeställningar och du måste kontakta sales@barneysfarm.com för att skapa ett konto, kontakta oss även i förskott för köp av bulkköp innan du gör din beställning.

Vänligen maila oss med den mängd och produkter som du är intresserad av så vi kommer vi kontakta dig för mer information.

9. Bjuder du på rabattkoder?

Barney's Farm är glada att kunna erbjuda de bästa priserna på hela vårt sortiment.

Vi älskar att ge de allra bästa erbjudandena till alla våra kunder och har ett brett utbud av kampanjer som löper under hela året.

Var noga med att hålla dig uppdaterad på våra Twitter- och Facebook-sidor, och kom naturligtvis och besök oss för Barney's Farm turnerar världen till dina favoritutställningar och evenemang!

10. Accepterar du återbetalningar?

På Barney's Farm strävar vi efter att erbjuda våra kunder de bästa produkterna på marknaden. I det sällsynta fallet att du är missnöjd med ditt köp, kontakta oss så att vi kan försöka arbeta med dig för att åtgärda problemet.

Återbetalningar är endast möjliga för produkter som är oöppnade och oskadade. Efter återköpet har avtalats måste alla produkter återvända till vårt lager. Härifrån kommer vi att bedöma varorna och kontakta dig om återbetalningsbeslutet.

Återköpskostnaderna återbetalas ej, om inte annat anges.

 

11.

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte