BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER

VILLKOR

Vänligen läs följande noggrant.

Genom att använda webbplatsen "barneysfarm.com" och inköp av produkter på den, accepterar du att följa följande villkor.

ALLMÄNT

Du erkänner och garanterar att du har fyllt 18 år med hjälp av tjänsterna på Barneys Farms webbplats.

Barneys Farm kan ändra eller dra tillbaka någon del av BarneysFarm.com när som helst utan föregående meddelande.

Genom att köpa, accepterar du att alla uppgifter du lämnar till Barneys Farm för att beställa eller köpa varor eller tjänster är korrekta, att kredit- eller betalkortet du använder är ditt eget och att det finns tillräckliga medel för att täcka kostnaden för varor eller tjänster beställda.

På grund av internetets natur kan det finnas avbrott på tjänster eller tillgänglighet på webbplatsen på grund av reparationer, underhåll eller införande av nya tjänster. Vi kommer naturligtvis att försöka minimera dessa instanser och sträva efter att undvika "nolltid".

Barneys Farm får inte reproduceras, dupliceras, kopieras, säljas, säljs eller på annat sätt utnyttjas för kommersiellt ändamål utan vårt uttryckliga skriftliga tillstånd.

KÖP

När din beställning har placerats och genomförts på nätet skickas en automatiserad e-postbekräftelse på din beställning. Det här e-postmeddelandet genereras av webbplatsen och betyder inte att vi definitivt kan möta din beställning. Det bekräftar helt enkelt att din beställning och alla relevanta uppgifter har tagits emot och fortskrider via vårt system.

Inget belopp tas ut från kortet tills varorna har skickats.

- 14 dagar för att avbryta och returnera köp som görs utanför butikerna (online, via telefon eller postorder): I EU har du rätt att returnera dessa inköp inom 14 dagar för full återbetalning. Du kan göra det av någon anledning - även om du helt enkelt ändrade dig.

- Kostnadsfritt, 2 års garanti (juridisk garanti): Enligt EU-regler har du alltid rätt till minst 2 års garanti utan kostnad. Denna 2 års garanti är din minsta rättighet. Nationella bestämmelser i ditt land kan ge dig extra skydd: dock måste avvik från EU-regler alltid vara i konsumentens bästa intresse. För mer information se http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

Innan kunden placerar en order och checkar ut måste de godkänna villkor och presenteras för en direktlänk till Villkor.

Varje beställning behandlas inviduellt och kommer att behandlas som sådan.

Eventuella defekta, skadade eller felaktiga beställningar som skickas kommer att ersättas eller återbetalas enligt villkoren endast om vi meddelas inom 7 dagar från mottagandet av din order.

Alla produkter och tjänster är beroende av tillgänglighet. Barneys Farm strävar efter att behålla exakta lagernivåer, men om ett föremål är slut i lager kommer det att raderas från din beställning eller ersättas med en liknande produkt. Om den köpta varan fortfarande krävs och en liknande ersättare inte kan hittas, behåller vi beställningen tills den beställda varan återkommer till lager.

Barneys Farm kan inte kontrollera eller ta ansvar för tull- och punktskatteåtgärder. All förpackning är diskret och ingen innehållsindikation visas, men om de varor du beställt inte överensstämmer med lagarna i ditt område, löper du risken för att tullen stör dig. Vi kan inte hjälpa dig i den här situationen. * Barneys Farm skickar inte frön till länder där hampafrön är förbjudna. Barneys Farm mailar bara till länder där det är lagligt att importera hampafrön. Vårt råd är att du informerar dig om den särskilda situationen i ditt land. Om du vill beställa frön accepterar du det fulla ansvaret för olika bestämmelser som gäller enskilda länder. Vi kan inte returnera någon betalning för fröorder, gjorda från länder där hampfrön är förbjudna.

PRIS & BETALNING

Alla priser som ses på Barneys Farms hemsida är slutliga och inkluderar moms. Eventuella prissättning fel kommer att leda till att din beställning avbryts tills Barneys Farm har kontaktat dig via de angivna metoderna.

Alla betalningar tas i Euro.

Kunderna är ansvariga för importtull / skatt i respektive land där det är tillämpligt. För mer information om detta, vänligen kontakta din lokala tullmyndighet.

Alla beställningar måste betalas i sin helhet innan varor skickas. Alla produkter är föremål för tillgänglighet och förblir egenskapen till Barneys Farm tills de betalas i sin helhet.

Barneys Farm delar inte någon information (personlig eller ekonomisk) med någon tredje part.

Alla kredit- / betalkortuppgifter krypteras med ett säkert beställningssystem. Din bank eller kreditkortsföretag kan kräva säkerhetskontroller för att validera ditt köp.

Barneys Farm kan ibland kräva kreditkontroller för beställningar av väsentlig karaktär eller där otillräckliga detaljer har lämnats. Detta kan leda till att din order försenas tills kontrollerna kan slutföras.

RETURER

Observera att alla avkastningar för skadade / felaktiga varor måste bekräftas av Barneys Farm via telefon, fax, post eller e-post.

Alla avkastningar är kundens ansvar tills de når Barneys Farm. Din fraktkostnad för att returnera produkten kommer inte att återbetalas.

ANSVARSFÖRSÄKRING

Barneys Farms ansvar som följer av leverans av defekta produkter kommer att begränsas till direkta skador upp till det prisbelopp som anges för de berörda produkterna. Ansvar för indirekta skador är utesluten.

Du godkänner härmed att sköta Barneys Farm, dess dotterbolag, dotterbolag, styrelseledamöter, agenter eller någon annan part som är involverad i att skapa, producera eller leverera Webbplatsen eller Tjänsterna mot alla krav från tredje part på grund av eller som uppkommer av din användning av Tjänsterna och / eller din överträdelse av villkoren.

Dessa villkor regleras av nederländska lagar. Hovrätten i Amsterdam har exklusiv behörighet när det gäller alla tvister som rör dessa villkor.

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte