BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Widow Remedy - Regular
Widow Remedy - Regular 1Widow Remedy - Regular 2Widow Remedy - Regular 3Widow Remedy - Regular 4Widow Remedy - Regular 5
Widow Remedy - Regular 6

WIDOW REMEDY - REGULAR STRAIN

LåT ÄNKAN BÖRJA JOBBA På DIG ATT OCH MASSERA BORT DIN VÄRK OCH SMÄRTA

 
RATING
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Widow Remedy - Regular Cannabisfrön

WIDOW REMEDY skapades genom att först korsa Tijuana Sativa med Kerala som skapade en vacker Sativa dominerande växt som blommar med höga nivåer av cannabinoider. Stammen utvecklades därefter när den kombinerades med en ren afghan, främst för att öka avkastningen, förkorta blomningsperioden och den extra bonusen av ökad CBD-kraft i det slutliga urvalet. Slutresultatet från denna trevägsblandning är en anmärkningsvärd hybrid med linjen närmar sig änkstammen med tillsatt CBD. WIDOW REMEDY är ett effektivt botemedel mot smärtlindring, sömnlöshet och komfort för illamående. Regnig dag blues förångas i sin dimma.Är Widow Remedy - Regular Indica eller Sativa?
Widow Remedy - Regular-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Widow Remedy - Regular-stamfrön?
För att förvara Widow Remedy - Regular frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Widow Remedy - Regular-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Widow Remedy - Regular cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Widow Remedy - Regular frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Widow Remedy - Regular fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Widow Remedy - Regular cannabisfrön?
Widow Remedy - Regular cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Widow Remedy - Regular Cannabisfrön SPECIFIKATION

VANLIGA
NORMAL
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebral, Lugnande, Avslappnande, Lindrande, Mjuk
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
MEDIUM
40%
60%
Söt, Fruktig, Blommig, Tall
Fruktig, Mild
SPECIFIKATION
VANLIGA
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Tijuana Sativa x Kerala India x Afghan
Cerebral, Lugnande, Avslappnande, Lindrande, Mjuk
500-600
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
MEDIUM
40%
60%
RUS
JA
Söt, Fruktig, Blommig, Tall
Fruktig, Mild

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte