BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EN ÄKTA AMSTERDAM KLASSIKER FRåN BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

White Widow XXL Auto Cannabisfrön

White Widow XXL Auto av Barneys Farm En riktig Amsterdam-klassiker från Barneys Farm, White Widow finns nu i en självblommande variant. Utvecklingen av denna legendariska stam fortsätter, vår White Widow XXL Auto är en överdådig 70 % Indica-dominerande korsning av en brasiliansk Sativa X superhartshaltig sydindisk Indica, sakkunnigt sammansmält med vår Barneys Farm Super Auto #1. White Widow XXL Auto är en extremt mångsidig växt, idealisk för alla förhållanden och odlingstekniker, en mögelbeständig stam, resistent mot insekter och klarar sig bra även i kallare klimat så ganska rakt fram för alla nivåer av erfarenhet. White Widow XXL Auto är en klassisk Indica-form, extra kompakt jämfört med den feminiserade versionen men fortfarande en kraftig snabbväxande, som blir buskig och bred i tid för blomning. Växer till höjder 80-90cm inomhus 100-120 utomhus och når mognad på en snabb 70-75 dagar från frö. Med början av blomningen spricker stora Sativa-liknande, tunga och superklibbiga fasta knoppar från dess grenar, och den extraordinära hartsproduktionen skapar ett tjockt täcke av glittrande trikomer som täcker dess cola, nästan vita till utseendet som frostar den långa ljusorange pistillen och små mörka gröna sockerblad. Den här Amsterdam-klassikern kommer med en exotisk terpenprofil fylld av stickande söta citrusaromer och jordnära, tall- och kryddsmaker.Är White Widow XXL Auto Indica eller Sativa?
White Widow XXL Auto-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina White Widow XXL Auto-stamfrön?
För att förvara White Widow XXL Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro White Widow XXL Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro White Widow XXL Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där White Widow XXL Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När White Widow XXL Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro White Widow XXL Auto cannabisfrön?
White Widow XXL Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

White Widow XXL Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Skarp Skunkig Söt Citrus, Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
indoor
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Skarp Skunkig Söt Citrus, Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
4
4
4
4
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte