BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EN ÄKTA AMSTERDAM KLASSIKER FRåN BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

White Widow XXL Auto Cannabisfrön

White Widow XXL Auto av Barneys Farm En riktig Amsterdam-klassiker från Barneys Farm, White Widow finns nu i en självblommande variant. Utvecklingen av denna legendariska stam fortsätter, vår White Widow XXL Auto är en överdådig 70 % Indica-dominerande korsning av en brasiliansk Sativa X superhartshaltig sydindisk Indica, sakkunnigt sammansmält med vår Barneys Farm Super Auto #1. White Widow XXL Auto är en extremt mångsidig växt, idealisk för alla förhållanden och odlingstekniker, en mögelbeständig stam, resistent mot insekter och klarar sig bra även i kallare klimat så ganska rakt fram för alla nivåer av erfarenhet. White Widow XXL Auto är en klassisk Indica-form, extra kompakt jämfört med den feminiserade versionen men fortfarande en kraftig snabbväxande, som blir buskig och bred i tid för blomning. Växer till höjder 80-90cm inomhus 100-120 utomhus och når mognad på en snabb 70-75 dagar från frö. Med början av blomningen spricker stora Sativa-liknande, tunga och superklibbiga fasta knoppar från dess grenar, och den extraordinära hartsproduktionen skapar ett tjockt täcke av glittrande trikomer som täcker dess cola, nästan vita till utseendet som frostar den långa ljusorange pistillen och små mörka gröna sockerblad. Den här Amsterdam-klassikern kommer med en exotisk terpenprofil fylld av stickande söta citrusaromer och jordnära, tall- och kryddsmaker.

White Widow XXL Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Skarp Skunkig Söt Citrus, Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
indoor
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
1200
500 gr/m²
70 - 75
80-90cm
80-90cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Skarp Skunkig Söt Citrus, Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
4
4
4
4
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte