BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

OMISSKÄNNLIGA SKARPA SKUNKIGA & SALTA SÖTA AROMER

 
RATING
Brazilian x South Indian
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

White Widow XXL Cannabisfrön

White Widow XXL från Barneys Farm är en äkta Amsterdam-klassiker, i årtionden har de omisskännliga skarpa skunkiga och salta söta aromerna varit symboliska, med doften av Amsterdams gator och ikoniska kanaler. Utvecklingen av denna legendariska stam fortsätter, vår White Widow XXL behåller det brasilianska Sativa ruset, plus en förbättrad 75 % superhartshaltig sydindisk indica. Idealisk för alla förhållanden och odlingstekniker White Widow XXL är en extremt mångsidig växt, en mögelresistent stam, motståndskraftig mot insekter och klarar sig bra även i kallare klimat så ganska rakt fram för alla nivåer av erfarenhet. White Widow XXL utvecklas till en klassisk Indica-form, en kompakt kraftfull snabbväxande, starka grenar utvecklas och blir buskiga och breda innan blomning. Inomhus kan höjder på 100-120 cm uppnås, utomhus 2 meter relativt lätt. Blomningstiden inomhus är inom 9 veckor, utomhus blir skörden i början av oktober. När blommande stora, tunga och superklibbiga fasta knoppar brister ut från dess grenar kan dess blompelare se mer Sativa-liknande ut, en av de många unika egenskaperna hos denna variant. Den extraordinära hartsproduktionen skapar en tjock filt av glittrande trikomer som täcker dess cola, nästan vita till utseendet som frostar den långa ljusorange pistillen och små mörkgröna sockerblad. Den här Amsterdam-klassikern kommer med en exotisk terpenprofil fylld av skarpa skunkiga söta citrusaromer och en jordnära, tall- och kryddsmak.
25% Sativa 75% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro White Widow XXL cannabisfrön?
White Widow XXL cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

White Widow XXL Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Brazilian x South Indian
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Brazilian x South Indian
Kreativ, Upplyftande, Energisk, Pratglad, Euforisk
2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
NEJ
Fruktig, Kryddig Tall
Söt, Skarp, Fruktig, Kryddig Tall
4
4
4
4
4
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte