BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Watermelon Zkittlez Auto
Watermelon Zkittlez Auto 1Watermelon Zkittlez Auto 2Watermelon Zkittlez Auto 3Watermelon Zkittlez Auto 4Watermelon Zkittlez Auto 5
Watermelon Zkittlez Auto 6Watermelon Zkittlez Auto 7Watermelon Zkittlez Auto 8Watermelon Zkittlez Auto 9Watermelon Zkittlez Auto 10

WATERMELON ZKITTLEZ AUTO STRAIN

MISSA INTE DENNA AUTOBLOMMANDE BÄSTSÄLJARE, EN FANTASTISK FRUKTIG FUSION AV TROPISK GLÄDJE.

 
RATING
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Watermelon Zkittlez Auto Cannabisfrön

Vattenmelon Zkittlez Auto av Barneys Farm: Se upp, eftersom Vattenmelon Zkittlez Auto har makten att studsa dig i sidled som en kägla. Upptäck hennes distinkta fruktiga smaker när de skummar och gnistrar från denna fenomenala trichombelastade THC-fabrik. En växt som är lätt att odla men ändå otroligt inspirerande, och kan producera fantastiska avkastningar över 550gr / m² i erfarna händer. Med det sagt är hon en oknepig växt som växer av själv stort sätt, så det kan vara ett perfekt alternativ för både nybörjare och experter. Detta sensationella exemplar kommer att växa ut när det planteras på bara 70 dagar, en riktig hastighetsdemon. En lätt tjej att klippa gör att skörden blir synkroniserad. Senare kommer hennes brusande effekter att skämma bort dig i ett extremt fridfullt sinnestillstånd. Vattenmelon Skittlez Auto växer till en höjd på bara 140 cm vilket gör den idealisk för terrass och balkongodling. Höga nivåer av THC (26%) säkerställer en djupgående och långvarig euforisk effekt. Se till att du provar de helt tropiska smakerna av Watermelon Zkittlez Auto minst en gång i ditt liv. Du kommer inte att bli ledsen att du gjorde det.Är Watermelon Zkittlez Auto Indica eller Sativa?
Watermelon Zkittlez Auto-stammen från Barneys Farm är 40% Sativa 60% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Watermelon Zkittlez Auto-stamfrön?
För att förvara Watermelon Zkittlez Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Watermelon Zkittlez Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Watermelon Zkittlez Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Watermelon Zkittlez Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrön?
Watermelon Zkittlez Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Watermelon Zkittlez Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Upplyftande Avslappning
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
Fruktig Vattenmelon, Söta Bär
Tropiskt Fruktgodis
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Watermelon Zkittlez x BF Super Auto #1
Upplyftande Avslappning
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
120-140cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
NEJ
Fruktig Vattenmelon, Söta Bär
Tropiskt Fruktgodis
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte