BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

MISSA INTE DENNA FANTASTISKA MUNVATTNANDE VATTENMELON OCH SÖT CITRUS USA FRUKTIG FUSION AV GLÄDJE.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Watermelon Zkittlez Cannabisfrön

Vattenmelon Zkittlez av Barneys Farm: Denna underbart balanserade hybrid uppvisar tunga sativa växtmönster som hjälper till att göra henne till en tungavkastande produktionsfabrik, vissa odlare kan uppnå mer än 1 kg per växt när de behandlas med kärlek! Inomhus kan du titta på cirka 550g/m2. En uppfriskande och mycket energigivande effekt kommer från provtagningen av denna underbara ros av cannabisstam. Vacker och doftande, Vattenmelon Zkittlez kommer att blända dig med sina positiva effekter som antänder din kropp och själ. Ett riktigt tonic för dagens stress och problem. Hon får dem att försvinna i ett rökmoln, som av magi. Innan 63 dagar har gått kommer denna skönhet att skjuta ut som en raket och producera höga grenar fyllda med knoppar som hänger i kvantitet från varje gren. Dag 63 är hon redo för dig. Oförglömliga dofter dyker upp under blomningsprocessen och de olika torkstadierna. Den glädjande och glada effekten från Vattenmelon smält tillsammans med vår fantastiska Zkittlez ger en helt fantastisk och fruktig cannabisupplevelse som får dig att komma tillbaka för mer och mer.
45% Sativa 55% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Watermelon Zkittlez cannabisfrön?
Watermelon Zkittlez cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Watermelon Zkittlez Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Watermelon x Zkittlez
Upplyftande, Euforiskt Avlappnande, Lugnande
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
Fruktig vattenmelon och Druvor
Tropiska Frukter, Söta Bär
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Watermelon x Zkittlez
Upplyftande, Euforiskt Avlappnande, Lugnande
1000 gr/plant
500-600 gr/m²
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Fruktig vattenmelon och Druvor
Tropiska Frukter, Söta Bär
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte