BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH STRAIN

LYS UPP ÄKTA INDISK GENETIK I DENNA OTROLIGA BUSKE AV KUSH OCH CHARAS

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK
  • Tyvärr, det här fröet är för närvarande inte tillgängligt för köp.
  • Vill du att vi skickar ett mail till dig när det här fröet finns på lager?

Violator Kush Cannabisfrön

Vi tillbringade tid i Himalaya och Malana Valley samlar och väljer noggrant den allra bästa genetiken från regionen. Malana Charas valdes ut för sin potens och hash som ger egenskaper. Korsning med den rena Indica Hindu Kush födde VIOLATOR KUSH, en tungproducerande Indica dominerande stam. Denna växt växer kort med stora löv, stora stjälkar och välutvecklade sidoförgreningar, vilket måste stödjas. VIOLATOR KUSH visar en extraordinär densitet av trichomes, med en fantastisk smaklös lukt och smak. Denna stam kommer att ge en fantastisk och bekväm soffa kramning effekt.Är Violator Kush Indica eller Sativa?
Violator Kush-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Violator Kush-stamfrön?
För att förvara Violator Kush frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Violator Kush-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Violator Kush cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Violator Kush frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Violator Kush fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Violator Kush cannabisfrön?
Violator Kush cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Violator Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppsrus, Euforisk, Social, Pratsam, Sömnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Kryddig tall, Peppar
Kryddig, Frän, Jord, Hasch, Tropisk
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppsrus, Euforisk, Social, Pratsam, Sömnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
NEJ
Kryddig tall, Peppar
Kryddig, Frän, Jord, Hasch, Tropisk

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte