BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Violator Kush
Violator Kush 1Violator Kush 2Violator Kush 3Violator Kush 4Violator Kush 5

VIOLATOR KUSH

LYS UPP ÄKTA INDISK GENETIK I DENNA OTROLIGA BUSKE AV KUSH OCH CHARAS

Cup Winner
RATING
Malana Charas x Hindu Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK
  • Tyvärr, det här fröet är för närvarande inte tillgängligt för köp.
  • Vill du att vi skickar ett mail till dig när det här fröet finns på lager?

VIOLATOR KUSH™ Cannabisfrön

Vi tillbringade tid i Himalaya och Malana Valley samlar och väljer noggrant den allra bästa genetiken från regionen. Malana Charas valdes ut för sin potens och hash som ger egenskaper. Korsning med den rena Indica Hindu Kush födde VIOLATOR KUSH™, en tungproducerande Indica dominerande stam. Denna växt växer kort med stora löv, stora stjälkar och välutvecklade sidoförgreningar, vilket måste stödjas. VIOLATOR KUSH™ visar en extraordinär densitet av trichomes, med en fantastisk smaklös lukt och smak. Denna stam kommer att ge en fantastisk och bekväm soffa kramning effekt.

Violator Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppsrus, Euforisk, Social, Pratsam, Sömnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
Kryddig tall, Peppar
Kryddig, Frän, Jord, Hasch, Tropisk
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Malana Charas x Hindu Kush
Kroppsrus, Euforisk, Social, Pratsam, Sömnig
650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
80/90cm
90cm
80%
20%
NEJ
Kryddig tall, Peppar
Kryddig, Frän, Jord, Hasch, Tropisk

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte