BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

LåT DENNA KRAFTFULLA BANAN TA DIG MED På EN TOTAL TROPISK RESA AV EUFORI

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Tropicanna Banana Cannabisfrön

 

Tropicanna Banana är ytterligare ett frestande komplement till vår Cali-kollektion. En fascinerande tropisk cocktail med färska och fruktiga smaker, kompromisslös kraft och extraordinär avkastningspotential. Denna anmärkningsvärda hybrid är söt, klibbig, upp pumpad, mycket potent och kommer att låta odlare gnälla av dyrkan av denna högpresterande genetik. Barney's Farm har tämjt denna Sativa Dominant-hybrid (60% Sativa, 40% Indica) och garnerat den med enorma dukar av glänsande, söta tropiska fruktiga trichomer. Ett perfekt utformat äktenskap av Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) och en twist av Banana Kush ger ett lugnande Indica-inflytande.  Låt hennes brusande personlighet vägleda dig in i en värld av euforisk svindel och mysterium. Tropicanna Banana är en mycket kraftfull växt som kan leverera monsterproduktion i rätt händer. När Tropicanna Banana växer inomhus förväntas en höjd upp till 1,1 m med utbyte av 700 g / m2 (blommande på 65-70 dagar) avkastning utomhus upp till 2 kg per växt är mycket uppnåeliga. THC-nivåer på 22-25% säkerställer extraordinärt terapeutiskt värde och upplyftande uppfriskande effekter som kommer att följa med dig under hela dagen.


 

 

 60% Sativa 40% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Tropicanna Banana cannabisfrön?
Tropicanna Banana cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Tropicanna Banana Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Tropicanna x Banana Kush
Glad, Upplyftande, Avslappnad
2000
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
110cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Fruktig, Banan, Tropiskt
Jordig, Frän
4
VÄRME & TEMPRATUR
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Tropicanna x Banana Kush
Glad, Upplyftande, Avslappnad
2000
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
110cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
MEDIUM
JA
Fruktig, Banan, Tropiskt
Jordig, Frän
4
5
4
4
VÄRME & TEMPRATUR
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte