BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Tangerine Dream Auto
Tangerine Dream Auto 1Tangerine Dream Auto 2Tangerine Dream Auto 3Tangerine Dream Auto 4Tangerine Dream Auto 5
Tangerine Dream Auto 6Tangerine Dream Auto 7Tangerine Dream Auto 8Tangerine Dream Auto 9Tangerine Dream Auto 10

TANGERINE DREAM AUTO STRAIN

DRA NYTTA AV DENNA RASANDE SNABBT BLOMMANDE VERSION AV VåR KLASSISKA TANGERINE DREAM

 
RATING
Tangerine Dream x Autoflower #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Tangerine Dream Auto Cannabisfrön

TANGERINE DREAM AUTO har utvecklats som en behandling för älskare av vår prisbelönta Coffeshop classic TANGERINE DREAM. Det bästa av båda världar för rökare och odlare och en rolig anläggning att växa. TANGERINE DREAM AUTO har en 70-dags efterbehandlingstid från groddar är märkvärdigt kort och 70cm-höga växter med sina starka och många sidokanter ger en imponerande gröda. Nu ännu snabbare och lättare att växa, erbjuder denna sativa dominerande autofloweringstammen samma smarta, intensiva söta citrusarom och smaker med något mindre THC och en CBD-boost som skapar en balanserad cerebral avslappnande effekt.Är Tangerine Dream Auto Indica eller Sativa?
Tangerine Dream Auto-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Tangerine Dream Auto-stamfrön?
För att förvara Tangerine Dream Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Tangerine Dream Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Tangerine Dream Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Tangerine Dream Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Tangerine Dream Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Tangerine Dream Auto cannabisfrön?
Tangerine Dream Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Tangerine Dream Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Tangerine Dream x Autoflower #1
Balanserad, Cerebral, Avslappnande, Tröstande
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
500
70 - 75
70-90cm
80-110cm
KORT
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Syrlig, Citrus, Intensiv
Mandariner, Syrlig, Söt
4
15 ltr
VÄRME & TEMPRATUR
RUS
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Tangerine Dream x Autoflower #1
Balanserad, Cerebral, Avslappnande, Tröstande
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
500
70 - 75
70-90cm
80-110cm
KORT
40%
60%
MESTADELS SATIVA
MEDIUM
JA
Syrlig, Citrus, Intensiv
Mandariner, Syrlig, Söt
4
4
3
3
4
15 ltr
VÄRME & TEMPRATUR
RUS
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte