BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

UTÖKA DITT SINNE OCH LUGNA DIN KROPP MED DEN HÄR CUPVINNANDE DRÖMLIKNANDE SATIVA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Tangerine Dream Cannabisfrön

TANGERINE DREAM är en sativa dominerande stam som erbjuder tangerine arom och smaker, vilket ger en omedelbar avslappnande och cerebral höghet. Denna växt har en kort blomningstid vid bara 65 dagar; men det kommer att behöva stödja under sina sista veckor. TANGERINE DREAM växer upp till en meter lång, och dess starka sidogrenar ger en imponerande 600g per kvadratmeter. Colas växer stor och tung, vackert belagd med röda och orange trichomes.Är Tangerine Dream Indica eller Sativa?
Tangerine Dream-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Tangerine Dream-stamfrön?
För att förvara Tangerine Dream frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Tangerine Dream-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Tangerine Dream cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Tangerine Dream frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Tangerine Dream fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Tangerine Dream cannabisfrön?
Tangerine Dream cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Tangerine Dream Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
kropp avslappande, Cerebral, Euforisk, Upplyftande
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Apelsin, Bärig, Citrus, Sockrig, Tropisk
Intensiv Citrus, Bär
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
kropp avslappande, Cerebral, Euforisk, Upplyftande
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Apelsin, Bärig, Citrus, Sockrig, Tropisk
Intensiv Citrus, Bär

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte