BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

LåT DENNA FÖRFÖRISKA JORDGUBBE AV GLÄDJE BUBBLA GENOM DIN HJÄRNA OCH KROPP

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Strawberry Lemonade Cannabisfrön

Vi är glada att presentera denna helt nya jordgubbs- och citronmakrerade skapelse från Barneys Farm. Korsar den mycket potenta & mestadels sativa Strawberry med vår fenomenala Lemon OG producerade en stam som gör näsborrarna fizz, smaklökar explodera och hjärnbubbla. En rad fruktig smakande terpener transporterar dig till en jordgubbsfärgad värld av avslappning, lindrar smärta och ger dig känsla förfriskad och energisk. STRAWBERRY LEMONADE är enormt populärt för dagtidsaktiviteter, med laboratorietester som rapporterar ett massivt THC-innehåll på över 20%! En liten bit av Lemonade går långt! Oavsett vad du gör, missa inte denna gnistrande nya tillägg STRAWBERRY LEMONADE till Barneys Farm-katalog.
60% Sativa 40% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Strawberry Lemonade cannabisfrön?
Strawberry Lemonade cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Strawberry Lemonade Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, lugnande, Upplyft, Glad, Fokuserad, Energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
LÅNG
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Jordgubbslemonad, Citron, Skunkig Jordgubbe, Söt
Söt Citron, Jordig Jordgubbe, Fruktigt Hasch
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Strawberry x Lemon OG
Kreativ, lugnande, Upplyft, Glad, Fokuserad, Energisk
2500 gr/plant
700-800 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
LÅNG
40%
60%
MESTADELS SATIVA
MEDIUM
JA
Jordgubbslemonad, Citron, Skunkig Jordgubbe, Söt
Söt Citron, Jordig Jordgubbe, Fruktigt Hasch
5
4
4
4
4
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte