BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Strawberry Cheesecake Auto
Strawberry Cheesecake Auto 1Strawberry Cheesecake Auto 2Strawberry Cheesecake Auto 3Strawberry Cheesecake Auto 4Strawberry Cheesecake Auto 5
Strawberry Cheesecake Auto 6Strawberry Cheesecake Auto 7Strawberry Cheesecake Auto 8Strawberry Cheesecake Auto 9Strawberry Cheesecake Auto 10

STRAWBERRY CHEESECAKE AUTO STRAIN

EN AFGHAN OG MÖTER STRAWBERRY PIE I DENNA APTITRETANDE FRÖJD

 
RATING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Strawberry Cheesecake Auto Cannabisfrön

Med en helt unik twist fortsätter Barneys Farm sin strävan i skapandet av banbrytande genetik med vår egen Strawberry Cheesecake Auto. Efter omfattande selektiv förädling med våra olika jordgubbsterpenrika stammar, valde vi ett lockande subtilt Strawberry Pie-feno. Labbet korsade sedan detta med en sällsynt stickling av en afghansk OG. Infusionen av dessa Indica-dominerande Kush-egenskaper säkerställer snabb tillväxt, otrolig produktionskapacitet och en stark förlåtande struktur. Att korsa denna skapelse med vår BF Super Auto #1 betyder att Strawberry Cheesecake Auto också kan trivas i kallare klimat, större i livet än de flesta bilar, men perfekt kompakt och fullborda sin livscykel på ett ögonblick. Under växtstadiet är vår Strawberry Cheesecake Auto vanligtvis anspråkslös innan den snabba tillväxten av dess trubbiga blommande grenar når ut, dess mörkgröna blad förvandlas så småningom och ger vackra djuplila nyanser. Förutsägbart är detta en mycket klibbig hartsartad växt med djupa orangea blommor täckta av ett tjockt lager av trikomer som tyder på en delikat glasyr på en tårta. Aromerna är ganska spännande, söt getost med inslag av lagrad jjordig skunk toppad med en subtil frisättning av jordgubbshash och färska vilda bär.Är Strawberry Cheesecake Auto Indica eller Sativa?
Strawberry Cheesecake Auto-stammen från Barneys Farm är 25% Sativa 75% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Strawberry Cheesecake Auto-stamfrön?
För att förvara Strawberry Cheesecake Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Strawberry Cheesecake Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Strawberry Cheesecake Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Strawberry Cheesecake Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrön?
Strawberry Cheesecake Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Strawberry Cheesecake Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
Jordig, Jordgubb, Cheesecake
Jordgubbshasch, Cheesecacke
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
NEJ
Jordig, Jordgubb, Cheesecake
Jordgubbshasch, Cheesecacke
3
2
3
3
4
Cool, Hot & Temperate
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte