BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Sour Strawberry

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Sour Strawberry Cannabisfrön

Förbered dig på att svepas med av den lockande aromen och den förföriska dragningskraften från vår Sour Strawberry-sort, även känd som Strawberry Diesel. Sour Strawberry är resultatet av en kraftfull genetisk korsning mellan den legendariska Strawberry Kush och den berömda Sour Diesel, vilket resulterar i en välbalanserad hybrid sort som är något sativa-dominant och ett nöje att odla oavsett din erfarenhetsnivå.

 

Blomningstiden för Sour Strawberry är bara 65-70 dagar inomhus, vilket innebär att du inte behöver vänta länge innan du kan förlusta dig i dess skönhet. Med en inomhusavkastning på 500-600g/m2 kan du förvänta dig att belönas med ett överflöd av potenta, klibbiga knoppar som säkerligen kommer att imponera. Men varför begränsa dig till att odla inomhus? Sour Strawberry-sorten trivs utomhus, med en avkastning på 1,5 till 2,5 kg per planta och en höjd på 1,5-2m. Föreställ dig bara tillfredsställelsen av att se dessa plantor växa och mogna under den varma solen, redo för skörd i början av oktober. Och låt oss inte glömma THC-procenten – med ett intervall på 22-24% är Sour Strawberry Diesel en sort som verkligen slår an.

 

Knopparna på Sour Strawberry är verkligen en syn att skåda, med ljusgröna blad och eldiga orangea hår som lockar dig att titta närmare. Och när du gör det kommer du att behandlas med en bukett av dofter som sträcker sig från surt, sött och fruktigt till jordigt och dieselliknande. Så varför vänta? Unna dig den oförglömliga upplevelsen av denna Sour Strawberry-sort. Med dess potenta genetik, generösa avkastning och hypnotiserande skönhet är denna sort säker på att bli en stapelvara i din cannabis-samling.
60% Sativa 40% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Sour Strawberry cannabisfrön?
Sour Strawberry cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Sour Strawberry Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, Energigivande, Eufori, Glad, Avslappnande
1.5- 2kg per plant
550-600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Bär, Diesel, Jordgubbe, Söt Citrus
Diesel, Jordig, Stark, Jordgubbe, Söt
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Kreativ, Energigivande, Eufori, Glad, Avslappnande
1.5- 2kg per plant
550-600 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Bär, Diesel, Jordgubbe, Söt Citrus
Diesel, Jordig, Stark, Jordgubbe, Söt

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte