BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Sour Diesel Auto

SOUR DIESEL AUTO STRAIN

 
RATING
Sour Diesel x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Sour Diesel Auto Cannabisfrön

Redo för en supersonisk sort som kommer att väcka dina sinnen och ge energi åt ditt sinne och kropp? Sök inte längre än Sour Diesel Auto, den sativa-dominanta hybrid som tar autoflowering cannabisvärlden med storm. Skapad genom att korsa den klassiska Sour Diesel med den potenta BF Super Auto #1, stoltserar Sour Diesel Auto med imponerande 23% THC-innehåll som säkerligen kommer att få dig att känna dig motiverad och fokuserad. Inomhusodlare älskar denna gräs på grund av dess snabba 70-dagars blomningsperiod, vilket resulterar i imponerande skördar på upp till 550-600g/m2.

 

Med en höjd på bara 90-120cm är den perfekt storlek för de flesta inomhusodlingsrum. Men räkna inte ut utomhusproducenter - Sour Diesel Auto levererar fortfarande imponerande avkastning mellan 180g och 250g per planta under idealiska förhållanden.

 

Doften av Sour Diesel Auto är lika distinkt som den är stark, och frestar näsan med antydningar av jordig citrus och diesel. Och rusningen? Den är helt enkelt fantastisk. Om du gillar den ursprungliga Sour Diesel kommer du att helt älska Sour Diesel Auto. Den underbara Sour Diesel Auto är det perfekta valet för den som söker en potent, smakrik och stimulerande sort som är klar på bara några veckor. Så varför vänta? Upplev den unika styrkan hos Sour Diesel Auto själv - testa den idag!Är Sour Diesel Auto Indica eller Sativa?
Sour Diesel Auto-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Sour Diesel Auto-stamfrön?
För att förvara Sour Diesel Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Sour Diesel Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Sour Diesel Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Sour Diesel Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Sour Diesel Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Sour Diesel Auto cannabisfrön?
Sour Diesel Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Sour Diesel Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energigivande, Kreativ
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Tall, Citrus, Diesel
Dieselundertoner, Citron
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Sour Diesel x BF Super Auto #1
Energigivande, Kreativ
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-120cm
100-140cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Tall, Citrus, Diesel
Dieselundertoner, Citron

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte