BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Sour Diesel

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Sour Diesel Cannabisfrön

Är du redo att uppleva den elektrifierande kraften i vår Sour Diesel-sort? Denna Sativa-dominerande cannabis-sort är en unik hybrid som är resultatet av en frestande blandning av Chemdawg och Super Skunk. Sour Diesel är en sort som kräver uppmärksamhet och respekt även från de mest krävande cannabis-konnässörerna. Med sina exceptionella egenskaper och legendariska status är det ingen under att den är mycket eftertraktad.

Sour Diesel är en Sativa-dominerande sort, känd för sina energigivande och upplyftande effekter som kommer att lämna dig känslan av att vara upplivad och inspirerad. Oavsett om du behöver öka din kreativitet, uppmärksamhet eller produktivitet är denna sort det perfekta valet. Med THC-koncentrationer som varierar från 20 till 24% erbjuder Sour Diesel's legendariska kraftfulla cerebrala upplevelse både eufori och lugn. Och till skillnad från andra sorter kommer den inte att lämna dig känslan av sömnighet eller fastnade i din soffa.

 

Sour Diesel-sorten är en robust cannabisväxt som kan odlas både inomhus och utomhus. Med blomningstider som varierar från 70-75 dagar inomhus till mitten/sen oktober utomhus är det en mångsidig växt som kan anpassa sig till nästan vilken miljö som helst. Och om du ger den utrymme att växa utomhus kan Sour Diesel cannabisväxter nå höjder på 1,5m - 2m med betydande avkastningar på upp till 2kg, vilket gör den till ett verkligt mästerverk.

 

Men vad med dess doft och smak? Nåväl, Sour Diesel avger en stark, stickande parfym som är både sur och jordig, med en antydan av diesel i smaken och aromen. Dess smak är lika rik, och ger dig en läcker blandning av söt, kryddig och citronig smak som kommer att lämna ett varaktigt intryck. Är du redo att ta din dag till nästa nivå? Oavsett om du vill pigga upp din kväll eller få dina kreativa safter att flöda på morgonen är Sour Diesel-sorten garanterad att göra tricket.
70% Sativa 30% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Sour Diesel cannabisfrön?
Sour Diesel cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Sour Diesel Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetisk, Upplyftande, Euforisk och Lugnande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
30%
70%
MESTADELS SATIVA
Söt, Kryddig, Citronig
Sur, Jordig, antydan av Diesel
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energetisk, Upplyftande, Euforisk och Lugnande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
30%
70%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Söt, Kryddig, Citronig
Sur, Jordig, antydan av Diesel

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte