BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

UPPTÄCK SPÄNNANDE NYA DIMENSIONER AV RYMDEN MED DENNA MYCKET ÄLSKADE KLASSIKER I AUTOBLOM-FORMAT.

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Skywalker OG Auto Cannabisfrön

Skywalker OG super auto har anlänt, spräng dig igenom dagen med denna enastående autoblommande cannabisstam. Din ljussabel kommer att slå och blinka när du upplever Skywalker och släpper loss kraften för första gången. En favorit i laboratoriet för avel, av detta prov testades i sin egen rätt av TONI13 och på grund av de enastående resultaten beslutades att släppa det i autoblom-format för världen. Den här aromatiska autoommaren exploderar bokstavligen till en julgran med pinjesmak på bara 70-75 dagar från frö och ger ett överflöd av härliga kushiga blommor droppande med glittrande THC-kristaller. Räkna med en slutlig höjd på upp till 1.2 meter. Upplev spänningen med den mördande amerikanska genetiken 'Skywalker OG' som är expert inpackad i ett saftigt häpnadsväckande autoblommande-paket på 23% THC av teamet på Barneys Farm. Men se upp för sensorisk överbelastning, eftersom Skywalker OG kan vara en riktigt spännande upplevelse om du inte är redo för den fulla omfattningen av den sinnesro som den kan initiera. Förvänta dig avkoppling i hela kroppen och mental klarhet, ofta med genombrott och insikter. Detta är ett riktigt utökande sinnes material som du kommer att bli glad att du odlade. Missa inte den här utsökta lilla skönheten hos en autoblommare.Är Skywalker OG Auto Indica eller Sativa?
Skywalker OG Auto-stammen från Barneys Farm är 25% Sativa 75% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Skywalker OG Auto-stamfrön?
För att förvara Skywalker OG Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Skywalker OG Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Skywalker OG Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Skywalker OG Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Skywalker OG Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Skywalker OG Auto cannabisfrön?
Skywalker OG Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Skywalker OG Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Bedövande, Tungt Rus, Sinneshöjande
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
Söt, Jordig, Tall
Tropiska Frukter, Citrus Och Diesel
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Bedövande, Tungt Rus, Sinneshöjande
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
NEJ
Söt, Jordig, Tall
Tropiska Frukter, Citrus Och Diesel
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte