BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

UPPSKATTA DEN KOMPLEXA CANNABINOIDPROFILEN AV DENNA HÄRLIGA OCH FRUKTIGA INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Shiskaberry Cannabisfrön

Att få vår SHISKABERRY -stam till detta stadium har varit ett komplicerat arbete pågår i flera år och vi är mycket glada att äntligen introducera denna unika och underbara belastning på vår katalog. SHISKABERRY är en unik upplevelse. Hennes pungiga jordnära, kryddiga sedlar lämnar en minnesvärd, utsökt eftersmak. Hennes vackra berry doft kommer att fördjupa dig i en djupare dimension av glädje och insikt, SHISKABERRY är en fantastisk Indica som kommer att sätta dig där du behöver vara och hålla dig där. Hon kan lossna tungan och sedan göra dig lycklig, innan du ger dig en avslappnande massage i kroppen. Vem kan begära mer? Förvänta blommande inomhus att vara 8-9 veckor med ett stort utbyte. Utomhus SHISKABERRY kan växa upp till 1.2 meter, med utsträckt förblåsning kan leverera upp till 2kg av blommor av superkvalitet. Ett torrt klimat är att föredra.Är Shiskaberry Indica eller Sativa?
Shiskaberry-stammen från Barneys Farm är 100% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Shiskaberry-stamfrön?
För att förvara Shiskaberry frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Shiskaberry-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Shiskaberry cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Shiskaberry frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Shiskaberry fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Shiskaberry cannabisfrön?
Shiskaberry cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Shiskaberry Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, Avslappnande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Jord, Kryddig
Frän, Bärig
VÄRME
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Blueberry x Afghan
Glad, Avslappnande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
MEDIUM
100%
100% Indica
MEDIUM
JA
Jord, Kryddig
Frän, Bärig
4
VÄRME
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte