BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY

UPPSKATTA DEN KOMPLEXA CANNABINOIDPROFILEN AV DENNA HÄRLIGA OCH FRUKTIGA INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

SHISKABERRY™ Cannabisfrön

Att få vår SHISKABERRY™ -stam till detta stadium har varit ett komplicerat arbete pågår i flera år och vi är mycket glada att äntligen introducera denna unika och underbara belastning på vår katalog. SHISKABERRY™ är en unik upplevelse. Hennes pungiga jordnära, kryddiga sedlar lämnar en minnesvärd, utsökt eftersmak. Hennes vackra berry doft kommer att fördjupa dig i en djupare dimension av glädje och insikt, SHISKABERRY™ är en fantastisk Indica som kommer att sätta dig där du behöver vara och hålla dig där. Hon kan lossna tungan och sedan göra dig lycklig, innan du ger dig en avslappnande massage i kroppen. Vem kan begära mer? Förvänta blommande inomhus att vara 8-9 veckor med ett stort utbyte. Utomhus SHISKABERRY™ kan växa upp till 1.2 meter, med utsträckt förblåsning kan leverera upp till 2kg av blommor av superkvalitet. Ett torrt klimat är att föredra.

Shiskaberry Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Blueberry x Afghan
Glad, Avslappnande
1500-2000
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
MEDIUM
100%
100% Indica
Jord, Kryddig
Frän, Bärig
VÄRME
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Blueberry x Afghan
Glad, Avslappnande
1500-2000
500-600 gr/m²
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
MEDIUM
100%
100% Indica
MEDIUM
JA
Jord, Kryddig
Frän, Bärig
4
VÄRME
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte