BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

HARTSDRÄNKTA KNOPPAR OCH OTROLIG FRUKTIG PROFIL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Runtz X Layer Cake Cannabisfrön

Vi introducerar RUNTZ X LAYER CAKE™ från Barney's Farm, detta kommer att bli årets 2022-stam! den är verkligen i en klass för sig, en av de mest spännande skapelserna på många år och ett måste att prova i sommar. Upplev den allra bästa kollektiva blandningen av häpnadsväckande västkustgenetik sensationellt sammansmält för att skapa en otroligt kraftfull stam, THC-procenter utanför skalan, fantastisk produktion inomhus och utomhus med obegränsad potential att anpassa sig till alla odlingsstilar. Träffa föräldrarna! Runtz har redan tagit världen med storm med sin läckra kombination av unika smaker och aromer som korsar dessa två beprövade och klassgenetik Zkittlez och Gelato. Introduktionen av Layer cake tar bara denna stam till en annan nivå. Bröllopstårtan korsades med GMO "Garlic cookies" som är en riktig monsterryggrad för produktion och THC-booster, sedan kom en sensationell korsning av våra prisbelönta Cookies Kush och Skunk #1 in i mixen. Det säger sig självt att all genetik i denna superhybrid förtjänar en plats i vår katalog men på Barneys Farm är vårt mål att ge dig exceptionella unika stammar. RUNTZ X LAYER CAKE™ är en perfekt balanserad 50 % indica/sativa-hybrid, mycket robust och förlåtande som producerar flera stora överdimensionerade indica-stil täta skogsgröna knoppar med djupa bärnstensfärgade undertoner, ljusa orange hår och en frostig beläggning av gyllene bärnstenskristalltrikomer. Lägg till detta en snabb blomningsperiod på bara 65 till 70 dagar, skörd inomhus upp till 650 g/m2 med höjder upp till 120 cm beroende på växttid, med THC %-nivåer testade upp till otroliga 27 % Utomhus under idealiska förhållanden RUNTZ X LAYER CAKE ™ når höjder på 2 meter och producerar upp till 2,5 kg per planta.

Runtz X Layer Cake Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, stark kropp hög, upplyftande, avkopplande
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
LÅNG
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Jordnära, Kryddig
Tropiska frukter, ört, söt kryddig
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
RUNTZ x LAYER CAKE
Kreativitet, stark kropp hög, upplyftande, avkopplande
2.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
200cm
LÅNG
50%
50%
Indica/Sativa
NEJ
Citrus, Diesel, Jordnära, Kryddig
Tropiska frukter, ört, söt kryddig
4
4
4
4
4
Cool, Hot & Temperate
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte