BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

HOPPA IN I EN FRUKTIG VÄRLD AV KÄRLEK MED RUNTZ MUFFIN

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Runtz Muffin Cannabisfrön

Barneys Farm Runtz Muffin är resultatet av den flitiga sammanslagningen av Zkittlez x Gelato, denna glädjande Cookies-ättling kommer att glädja dig med hennes anmärkningsvärda smaker och potenta, balanserade natur. Laboratoriet smälte sedan försiktigt vår Orange punch för att inte bara öka indikaprocenten utan lägga till betydande produktionsfördelar. Att uppleva denna delikatess är som att läggas in i en sötluktande filt av parfymerad lavendelsalighet med en svag tvist av klementin. Tät, pyrande rök ger en fruktig hit av glädje och eufori som sträcker sig hela dagen. Bada bort dina bekymmer och stridigheter i ett överdådigt hav av fruktiga smaker, knoppar som bokstavligen droppar i en berusande sirap och skjuter nålen till underbara 29% THC. Upptäck härliga aromer som tas direkt från din barndoms godisbutik - ofta kan antydningar av apelsin marsipan utvecklas under sen blom. En mängd välsmakande terpener gör att jordgubbfröjden blir en underbar växande upplevelse för alla trädgårdsmästare. Subtila lila och djupgröna nyanser finns på de färdiga knopparna, en verklig glädje att se, glittrande som kronjuvelerna. Höjder på upp till 2 meter kan förväntas utomhus medan inomhus kan denna delikatess komma att avslutas på cirka 110-120 cm efter en 4-veckors veg period. Den här balanserade och klyviga hybriden kommer snabbt att leverera dig till en annan avslappnande nivå av avkoppling, spränga alla mentala spänningar och säkerställer att du kan fortsätta genom din dag, skyddad från alla bekymmer med en glittrande ring av häpnadsväckande positivitet. Runtz Muffin låter dig utforska och känna på helt nya sätt och lugna dina tankar till fredliga och filosofiska drömmar som döljer ditt sinne i tillståndet av en vacker bergsström som bubblar försiktigt i det skimrande solljuset.


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 Är Runtz Muffin Indica eller Sativa?
Runtz Muffin-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Runtz Muffin-stamfrön?
För att förvara Runtz Muffin frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Runtz Muffin-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Runtz Muffin cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Runtz Muffin frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Runtz Muffin fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Runtz Muffin cannabisfrön?
Runtz Muffin cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Runtz Muffin Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Upplyft, Euforisk, Avslappnande, Glad, Djuupt Lugnande
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
LÅNG
70%
30%
MESTADELS INDICA
Krämig Fruktgodis, Ananas, Citrus
Tropiska Söta Godisar, Kryddig ananas, Apelsin Godis
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Upplyft, Euforisk, Avslappnande, Glad, Djuupt Lugnande
1000 gr/plant
550-650 gr/m²
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
LÅNG
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Krämig Fruktgodis, Ananas, Citrus
Tropiska Söta Godisar, Kryddig ananas, Apelsin Godis
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte