BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

KÄNN DE UNIKA FÄRSKA FRUKTIGA TERPENERNA SOM SLÄNGER DIG TILL EN FANTASTISKT UPPFYLLANDE SINNESFRIHET.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Runtz Auto Cannabisfrön

Runtz Auto av Barneys Farm: Efter Runtz runaway-framgång fanns det absolut inget annat alternativ än att skapa en autoflowering-version av vårt tidigare arbete. Den här autoblmman lyckas leverera samma enastående paket med växter, men i en mindre tidsram - bara 70 dagar från frö! Slutliga växthöjder på cirka 120 cm kan förväntas. Avkastningen packar fortfarande ett slag - med erfarenhet och korrekta ljusförhållanden är det möjligt att skjuta henne så långt som 600g / m2. Precis som originalet kan hon bada bort dina bekymmer och stridigheter i ett överdådigt hav av fruktiga smaker, med mördarknoppar som smetas ut i ett berusande lager av olika cannabinoider. Vi har till och med lyckats bevara några av de upprörande smaker som originalet hade i den här versionen, så att du kommer att kunna ha samma mängd kul och njutning i ett mycket mindre växtfönster! Denna balanserade men ändå såsiga hybrid kommer att ta dig en annan förbuffande nivå av avkoppling, krossa mentala spänningar och se till att du kan fortsätta med din dag, skyddad från alla bekymmer eller negativitet av en gloria av positivitet.Är Runtz Auto Indica eller Sativa?
Runtz Auto-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Runtz Auto-stamfrön?
För att förvara Runtz Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Runtz Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Runtz Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Runtz Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Runtz Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Runtz Auto cannabisfrön?
Runtz Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Runtz Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Runtz x BF Super Auto #1
Lugnande, Avlapnande, Euforisk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Söta Tropiska Fruktiga Smaker
Söt, Frukter, Godis
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Runtz x BF Super Auto #1
Lugnande, Avlapnande, Euforisk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Söta Tropiska Fruktiga Smaker
Söt, Frukter, Godis
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte