BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

KÄNN DE UNIKA FÄRSKA FRUKTIGA TERPENERNA SOM SLÄNGER DIG TILL EN FANTASTISKT UPPFYLLANDE SINNESFRIHET.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Runtz Auto Cannabisfrön

Runtz Auto av Barneys Farm: Efter Runtz runaway-framgång fanns det absolut inget annat alternativ än att skapa en autoflowering-version av vårt tidigare arbete. Den här autoblmman lyckas leverera samma enastående paket med växter, men i en mindre tidsram - bara 70 dagar från frö! Slutliga växthöjder på cirka 120 cm kan förväntas. Avkastningen packar fortfarande ett slag - med erfarenhet och korrekta ljusförhållanden är det möjligt att skjuta henne så långt som 600g / m2. Precis som originalet kan hon bada bort dina bekymmer och stridigheter i ett överdådigt hav av fruktiga smaker, med mördarknoppar som smetas ut i ett berusande lager av olika cannabinoider. Vi har till och med lyckats bevara några av de upprörande smaker som originalet hade i den här versionen, så att du kommer att kunna ha samma mängd kul och njutning i ett mycket mindre växtfönster! Denna balanserade men ändå såsiga hybrid kommer att ta dig en annan förbuffande nivå av avkoppling, krossa mentala spänningar och se till att du kan fortsätta med din dag, skyddad från alla bekymmer eller negativitet av en gloria av positivitet.

Runtz Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Runtz x BF Super Auto #1
Lugnande, Avlapnande, Euforisk
700g/m2
600 gr/m²
63 - 70
80-100cm
120-140cm
KORT
70%
30%
MESTADELS INDICA
Söta Tropiska Fruktiga Smaker
Söt, Frukter, Godis
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Runtz x BF Super Auto #1
Lugnande, Avlapnande, Euforisk
700g/m2
600 gr/m²
63 - 70
80-100cm
120-140cm
KORT
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Söta Tropiska Fruktiga Smaker
Söt, Frukter, Godis
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte