BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Runtz Cannabisfrön

Låt mig fresta dina sinnen med lockelsen av vår Runtz-sort, en hybrid-sort som är epitomen av premium cannabis. Denna förföriska sort är resultatet av att korsa två klassiska odlingsvarianter, Zkittlez och Gelato, vilket resulterar i en gudomlig skapelse som säkert kommer att lämna dig förtrollad.

 

Runtz är en snabbväxande växt, som mognar på bara 55-60 dagar, med en blygsam inomhushöjd på .9m-1.1m och en utomhushöjd på 1.5m-2m. Men låt inte dess storlek lura dig, eftersom denna utsökta växt är känd för sina otroligt höga THC-nivåer, som varierar från 25 till en svindlande 29%. Skäm bort dig med den söta och fruktiga aromen av Runtz terpener, med en frestande antydan av sur citrus som dröjer sig kvar på gommen långt efter första blosset.

 

Sortens imponerande inomhusavkastning på 550g/m2 och upp till 1,5kg utomhusskörd visar dess kapacitet att producera tjocka och hartsiga knoppar som är lika visuellt attraktiva som de är potenta. Knopparna är täckta med ett fast lager av trichomer, vilket ger dem ett glittrande frostigt utseende som säkert kommer att fånga dina sinnen. Runtz erbjuder en oöverträffad sensorisk upplevelse, med dess unika terpenprofil, kraftiga THC-procent och höga avkastning gör den till en sort som definitivt är värd att uppleva. Ge dig hän åt de förtrollande juvelerna av vår Runtz-sort idag!Är Runtz Indica eller Sativa?
Runtz-stammen från Barneys Farm är 50% Sativa 50% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Runtz-stamfrön?
För att förvara Runtz frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Runtz-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Runtz cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Runtz frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Runtz fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Runtz cannabisfrön?
Runtz cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Runtz Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Avslappning, Eufori, Upplyftande, Kreativitet
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
Sött Godis, Fruktig, Skunky Diesel
Tropiska Frukter, Diesel, Sött Godis
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Avslappning, Eufori, Upplyftande, Kreativitet
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
MEDIUM
50%
50%
Indica/Sativa
NEJ
Sött Godis, Fruktig, Skunky Diesel
Tropiska Frukter, Diesel, Sött Godis

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte