BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Purple Punch x Lemon Drizzle
Purple Punch x Lemon Drizzle 1Purple Punch x Lemon Drizzle 2Purple Punch x Lemon Drizzle 3Purple Punch x Lemon Drizzle 4Purple Punch x Lemon Drizzle 5
Purple Punch x Lemon Drizzle 6Purple Punch x Lemon Drizzle 7Purple Punch x Lemon Drizzle 8Purple Punch x Lemon Drizzle 9Purple Punch x Lemon Drizzle 10

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabisfrön

Skåda, den imponerande och lockande Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfröet! Med sin genetiskt transcendenta uppbyggnad av Lemon Drizzle X Purple Punch är denna sort ett botaniskt mästerverk som kommer att lämna även de mest sofistikerade konnässörerna i ett tillstånd av euforisk lycka. Skäm bort dig med den sensoriska symfonin av denna Indica-dominerande sort, med en THC-koncentration på 24-26% som kommer att ge en djupt avslappnande och lugnande upplevelse, och transportera dig till extasens övre nivåer.

 

Blomningsperioden på 60-65 dagar inomhus kommer att kännas som en nanosekund i tiden, vilket låter dig snabbt och effektivt odla ditt eget parti av denna ljuvliga sort. Förbered dig på att bli förvånad över den rena storleken på den bountiful avkastningen på upp till 650g/m2 när den odlas inomhus, och upp till en förbluffande 1,5kg när den odlas utomhus, allt medan den når de tornande höjderna på 1,5m – 1,8m. Detta cannabisfrö är epitomen av prakt, och erbjuder ett oöverträffat överflöd av lövverk som är lika robust som det är vackert.

 

Men den sanna lockelsen av Purple Punch x Lemon Drizzle-sorten ligger i dess läckra smakprofil. Förvänta dig en explosion av sötma sammanflätad med en syrlig tang som ytterligare förstärks av jordiga undertoner, vilket skapar en perfekt synergi av smak som kommer att fånga dina sinnen. Tillfredsställ dina innersta önskningar genom att skörda ditt eget Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrö i början av oktober och fördjupa dig i en värld av ren botanisk lycka.Är Purple Punch x Lemon Drizzle Indica eller Sativa?
Purple Punch x Lemon Drizzle-stammen från Barneys Farm är 45% Sativa 55% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Purple Punch x Lemon Drizzle-stamfrön?
För att förvara Purple Punch x Lemon Drizzle frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Purple Punch x Lemon Drizzle-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Purple Punch x Lemon Drizzle frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Purple Punch x Lemon Drizzle fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrön?
Purple Punch x Lemon Drizzle cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, Glad, Avslappnande, Motiverad, Upplyftande
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
Blåbär, Godis, Söta Druvor, Sur Citrus, Krämig Vanilj
Blåbärspaj, Söt, Sur, Citrus, Jordig, Druvor
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Eufori, Glad, Avslappnande, Motiverad, Upplyftande
1500 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
NEJ
Blåbär, Godis, Söta Druvor, Sur Citrus, Krämig Vanilj
Blåbärspaj, Söt, Sur, Citrus, Jordig, Druvor

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte