BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

NJUT AV DE OTROLIGA OCH UNIKA SMAKERNA AV DEN ENDA PURPLE PUNCH

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Purple Punch Cannabisfrön

PURPLE PUNCH ... Barney's Farm fortsätter att ge dig otroligt inspirerande genetik från hela världen med en annan USA-västkust krafthus av en stam PURPLE PUNCH . Den känsliga smältningen av sina indica dominerande föräldrar Larry OG x Granddaddy Purple har gett en riktig tjusande pärla. Den utsökta smidiga sensuella smaken av bakad äppelpaj med kryddnejlika glaserade med karamelliserad blåbär och körsbär blandar perfekt med de lugnande bedövande effekterna som PURPLE PUNCH oser. Förvänta dig en kort planta med många fantastiska trichomladdade, högavkastande grenar som bara droppar med harts som testas vid 25% THC. Denna växt har ett allvarligt genetiskt steroidproblem !!! Den blommar i 50-60 dagar, når 1,5M utomhus och producerar upp till 2kg


 

 

 


Är Purple Punch Indica eller Sativa?
Purple Punch-stammen från Barneys Farm är 10% Sativa 90% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Purple Punch-stamfrön?
För att förvara Purple Punch frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Purple Punch-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Purple Punch cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Purple Punch frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Purple Punch fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Purple Punch cannabisfrön?
Purple Punch cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Purple Punch Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Granddaddy Purple x Larry OG
Mycket avslappnande och avkopplande
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
90%
10%
MESTADELS INDICA
Äppelpaj bakad med kryddnejlika
Ditt favorit bageri
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Granddaddy Purple x Larry OG
Mycket avslappnande och avkopplande
2000 gr/plant
650-750 gr/m²
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
90%
10%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Äppelpaj bakad med kryddnejlika
Ditt favorit bageri
4
5
5
4
4
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte