BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH

MISSA INTE DENNA UNIKA GODSAK AV FRESTANDE TERPENER MED VANILJ OG DOFTER

 
RATING
OG KUSH HYBRID
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

PINK KUSH™ Cannabisfrön

Denna fantastiska och högt ansedda familjen av OG Kush visuellt trotsar verkligheten med sina fantastiska rosa och lila nyanser. Hennes blommor är täta och skimrar i ljuset med glittrande trichomer på mindre än 70 dagar. Ger täta knoppar, så låg fuktighet föredras. Många hittar den här vaniljscented juvelen den perfekta motgiften mot allvarliga sömnproblem, eftersom det är extremt effektivt för både smärta och sömnlöshet. OG i henne betyder att du kan förvänta dig tunga effekter utöver en mycket älskad ljus känsla som ger garanterad sensuell tillfredsställelse. Rik på terpener, tantar Pink Kush näsborrarna och rensar sinnena. Blommande inomhus är normalt komplett under 9-veckor, utomhus föredras ett torrt klimat. Höga utbyten kan förväntas 600-700 gr / m2, även om höjden är en blygsam 1.2m.

Pink Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
OG KUSH HYBRID
Sömnig, Sensuell
600-700
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
vanilj
vanilj
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
OG KUSH HYBRID
Sömnig, Sensuell
600-700
600-700 gr/m²
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
RUS
JA
vanilj
vanilj
4

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte