BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

Få IN LITE HAZE I DINA DAGAR MED DENNA OPTIMALA ANANAS EXTRAVAGANZA

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Pineapple Haze - Regular Cannabisfrön

PINEAPPLE HAZE är den samlade av den legendariska jordiska afghanska x Skunk # 1 och den kryddiga Old School Haze. Detta producerade en överlägsen Sativa dominant hybrid med en extravagant skörd, läckra ananas smaker tillsammans med en himmelsk hjärnhög. Den genomsnittliga avkastningen är 600 gr / m2 inomhus, men en längre förblomstringstid kommer att öka upp till 700gr / m2. PINEAPPLE HAZE trivs utomhus i de flesta klimat och utbyten av 1.5 kg per växt är inte ovanliga. Växten är mögelbeständig, hård och givande för även den mest nybörjare odlaren. EG-nivåer med högst 1,70 Ec under blomningsperioden kommer att hjälpa anläggningen till sitt bästa bästa.
65% Sativa 35% IndicaVilken är den bästa temperaturen för att gro Pineapple Haze - Regular cannabisfrön?
Pineapple Haze - Regular cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Pineapple Haze - Regular Cannabisfrön SPECIFIKATION

VANLIGA
NORMAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiska Gnistor, Kreativt Tänkande, Optimistisk, Intensiv Eufori
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
LÅNG
35%
65%
MESTADELS SATIVA
Sockrig, Söt, Ananas, Citrus
Jord, Blommig, Tall, Ananas
SPECIFIKATION
VANLIGA
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Energiska Gnistor, Kreativt Tänkande, Optimistisk, Intensiv Eufori
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
LÅNG
35%
65%
MESTADELS SATIVA
JA
Sockrig, Söt, Ananas, Citrus
Jord, Blommig, Tall, Ananas
5
4

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte