BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Pineapple Express Auto
Pineapple Express Auto 1Pineapple Express Auto 2Pineapple Express Auto 3Pineapple Express Auto 4Pineapple Express Auto 5
Pineapple Express Auto 6Pineapple Express Auto 7Pineapple Express Auto 8Pineapple Express Auto 9Pineapple Express Auto 10

PINEAPPLE EXPRESS AUTO STRAIN

KÄNNA KRAFTEN AV ANANAS MED DENNA SENSUELLA, SUPER-SNABBA INDICA AUTOBLOMMARE

 
RATING
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Pineapple Express Auto Cannabisfrön

Pineapple Express Auto är autofloweringsversionen av den ursprungliga Pineapple Chunk. Pineapple Express Auto är en hård, snabbblommande och lätt växande cannabisväxt som ger generösa utbyten av tunga knoppar belagda i harts. Pineapple Express Auto producerar en imponerande 60 till 100 gram per växt av läckra jordiska Indica. Ananas Express arom är söta med en intens ananas smak. Denna stam hjälper kroppen att slappna av genom att skapa stressreducerande lugn. Vegetationperioden är bara fyra veckor med en blomningsperiod på bara trettio dagar.Är Pineapple Express Auto Indica eller Sativa?
Pineapple Express Auto-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Pineapple Express Auto-stamfrön?
För att förvara Pineapple Express Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Pineapple Express Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Pineapple Express Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Pineapple Express Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Pineapple Express Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Pineapple Express Auto cannabisfrön?
Pineapple Express Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Pineapple Express Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
stressreducerande, Lugn, Sensuell, Avslappnande, Mjuk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Rik, Tropisk, Intensiv Ananas
Munvattnande, Söt Ananas, Tropisk Frukt
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Pineapple Chunk x BF Super Auto #1
stressreducerande, Lugn, Sensuell, Avslappnande, Mjuk
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Rik, Tropisk, Intensiv Ananas
Munvattnande, Söt Ananas, Tropisk Frukt

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte