BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

UNDERBART SMAKRIK LEGENDARY 60% SATIVA LEANING HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Pineapple Express Cannabisfrön

PINEAPPLE EXPRESS är en underbart smakrik, sann legendarisk 60 % sativa-lutande hybrid, driven av en dominerande myrcen-terpenprofil med en genetisk arvstamning som talar för sig själv. Stammen är naturligt mycket resistent mot mögel och sjukdomar och kräver inga speciella färdigheter för att växa. Detta är det perfekta paketet som utstrålar energigivande effekter, terapeutiska fördelar och de mest fantastiska aromerna och smakerna. PINEAPPLE EXPRESS är en korsning mellan en hawaiisk sativa från lantras som utvecklats under generationer utvalda av bönderna i regionen och Trainwreck, en banbrytande fusion av genetik född från de selektiva korsningarna av afghanska, mexikanska sativa och thailändska lantraser. Detta är en medelhög till hög växt som når höjder inomhus på 110-140 cm, bra utomhus! Under rätt förhållanden kan växa över 2 meter. Blomningstid inomhus 55-65 dagar / utomhus ungefär tidigt till mitten av oktober. PINEAPPLE EXPRESS växer in till en tät men något sträckt struktur, kontrasterande ljusgrönt bladverk, följt av supertjocka popcornformade knoppar som lyser med en lime och gul färg täckt av mycket hartshaltiga tunga klibbiga trikomer med eldiga ljusröda och bärnstensfärgade hår hartsartade knoppar som kan överstiga 25 % THC och är mest potent när den "superbeskärs, som utstrålar unika dofter av söt ananas och cederträ, undertoner av kryddor och cederträ PINEAPPLE EXPRESS har de effekter som är typiska för en sativa-stam med en snabbverkande cerebral rush, lång -varaktiga energetiska effekter materialiseras till en explosion av energi initial energiboost, följt av en lugnande men ändå stimulerande Glad fokuserad och alert helkroppshöjd följt av känslan av avslappning och pratsam lycka. Smaken och aromerna är distinkt tropiska med nyskuren ananas med tropisk frukt och mango med undertoner av cederträ och krydda. Dess rökiga aromer är distinkt funky och skunky unika med en kraftfull citrusdoft och oemotståndlig fruktig citrusblandning.Är Pineapple Express Indica eller Sativa?
Pineapple Express-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Pineapple Express-stamfrön?
För att förvara Pineapple Express frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Pineapple Express-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Pineapple Express cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Pineapple Express frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Pineapple Express fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Pineapple Express cannabisfrön?
Pineapple Express cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Pineapple Express Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snabbverkande Cerebral Rush, Avkoppling, Lycka
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Ljusa citrusnoter infunderade med ananas och jordnära tall
Nyskuren ananas med undertoner av tropisk frukt
2
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snabbverkande Cerebral Rush, Avkoppling, Lycka
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Ljusa citrusnoter infunderade med ananas och jordnära tall
Nyskuren ananas med undertoner av tropisk frukt
5
4
3
3
2
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte