BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Phatt Fruity
Phatt Fruity 1Phatt Fruity 2Phatt Fruity 3Phatt Fruity 4Phatt Fruity 5
Phatt Fruity 6Phatt Fruity 7Phatt Fruity 8

PHATT FRUITY STRAIN

 
RATING
Afghani x North Indian x Mexican
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK
  • Tyvärr, det här fröet är för närvarande inte tillgängligt för köp.
  • Vill du att vi skickar ett mail till dig när det här fröet finns på lager?

Phatt Fruity CannabisfrönÄr Phatt Fruity Indica eller Sativa?
Phatt Fruity-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Phatt Fruity-stamfrön?
För att förvara Phatt Fruity frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Phatt Fruity-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Phatt Fruity cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Phatt Fruity frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Phatt Fruity fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Phatt Fruity cannabisfrön?
Phatt Fruity cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Phatt Fruity Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Afghani x North Indian x Mexican
550 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
70/80cm
80cm
70%
30%
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Afghani x North Indian x Mexican
550 gr/m²
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
70/80cm
80cm
70%
30%
NEJ

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte