BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

SE TILL ATT DU GÖR DENNA HÄRLIGT VÄXANDE VÄXT TILL EN DEL AV DIN DAG

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Peyote Critical Cannabisfrön

Peyote Critical - skapad genom att korsa Peyote Purple och Critical Kush. Resultatet är en Indica-hybrid som kombinerar all den råa kraften i Critical Kush med den berömda söta smaken och färgglada glansen hos Peyote Purple. Dessa två växter är perfekt matchade, deras slående likheter gör det till en verkligt harmonisk blandning. Båda moderplantorna är kortblommande, ger exceptionella utbyten och är tuffa. En för sinnena, läckra söta jordbrukssmak och aromer av gammalt trä och sött kaffe. Kraftfull, sötsmakning och stor avkastning.Är Peyote Critical Indica eller Sativa?
Peyote Critical-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Peyote Critical-stamfrön?
För att förvara Peyote Critical frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Peyote Critical-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Peyote Critical cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Peyote Critical frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Peyote Critical fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Peyote Critical cannabisfrön?
Peyote Critical cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Peyote Critical Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, Kroppslugn, Djup, Fokuserad, Upplyft
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
RUS
100-180cm
100-130cm
140-180cm
LÅNG
10
25
80%
20%
0%
MESTADELS INDICA
Vanilj, Mango, Blåbär, Jord
Gammalt Trä, Sött Kaffe
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Peyote Purple x Critical Kush
Mystisk, Kroppslugn, Djup, Fokuserad, Upplyft
800 gr/plant
500-600 gr/m²
1000
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
RUS
100-180cm
100-130cm
140-180cm
LÅNG
10
25
80%
20%
0%
MESTADELS INDICA
RUS
JA
Vanilj, Mango, Blåbär, Jord
Gammalt Trä, Sött Kaffe
5
5
4
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte