BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

SMAKA DE SÖTA OCH KRÄMIGA APELSINKNOPPARNA I DENNA ENASTåENDE FRUKTIGA KLASSIKER

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Orange Sherbert Cannabisfrön

Apowerful och uppfriskande Indica dominant hybrid med berusande och munvattenande effekter. Det här är en all amerikansk stam som samlar ihop Orange Cream, Purple Urkle och Cherry Pie i en fantastisk Candy / Orangetasting-växt. Växlar ut de mest fantastiska täta orange och lila blommorna som kan tänkas med en smak som är en oerhört enastående djupapelsin. Mycket Indica avslappnande effekt lämnar kroppen och sinnet i en kyld och fredlig plats. Denna växt är en av de enklaste att växa. Växter växer upp till 1.3 meter och producerar enorma colas av läckra knoppar. Sidokontor som stöd under de senaste veckorna av blommande.

Orange Sherbert Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappnande, Chill
700
650 gr/m²
60 - 70
SEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
Godis, Apelsin
Apelsin
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappnande, Chill
700
650 gr/m²
60 - 70
SEPTEMBER
3rd-4th week
100cm
130cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Godis, Apelsin
Apelsin
4
5
5
5
4

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte