BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

SMAKA DE SÖTA OCH KRÄMIGA APELSINKNOPPARNA I DENNA ENASTåENDE FRUKTIGA KLASSIKER

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Orange Sherbert Cannabisfrön

Apowerful och uppfriskande Indica dominant hybrid med berusande och munvattenande effekter. Det här är en all amerikansk stam som samlar ihop Orange Cream, Purple Urkle och Cherry Pie i en fantastisk Candy / Orangetasting-växt. Växlar ut de mest fantastiska täta orange och lila blommorna som kan tänkas med en smak som är en oerhört enastående djupapelsin. Mycket Indica avslappnande effekt lämnar kroppen och sinnet i en kyld och fredlig plats. Denna växt är en av de enklaste att växa. Växter växer upp till 1.3 meter och producerar enorma colas av läckra knoppar. Sidokontor som stöd under de senaste veckorna av blommande.Är Orange Sherbert Indica eller Sativa?
Orange Sherbert-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Orange Sherbert-stamfrön?
För att förvara Orange Sherbert frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Orange Sherbert-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Orange Sherbert cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Orange Sherbert frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Orange Sherbert fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Orange Sherbert cannabisfrön?
Orange Sherbert cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Orange Sherbert Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappnande, Chill
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
Godis, Apelsin
Apelsin
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Avslappnande, Chill
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Godis, Apelsin
Apelsin
4
5
5
5
4

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte