BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

OG Kush Auto Cannabisfrön

OG Kush Auto är resultatet av en lysande korsning mellan OG Kush och BF Super Auto #1. Denna indica-dominerande sort har en 75-dagars blomningscykel och ett THC-innehåll på 20-24%. Denna kraftfulla sort är känd för sina lugnande och avslappnande effekter på sinnet och kroppen, vilket gör den till ett utmärkt val för den som behöver lite vila och avkoppling.

 

Med en höjd på 90-110cm producerar OG Kush Auto en imponerande 500g/m2 inomhus. Denna variant växer till en höjd av 90-120cm och ger 200-300g per planta när den odlas utomhus. OG Kush Auto är ett populärt val för cannabisodlare på alla nivåer på grund av dess berömda effekter, stora avkastning och enkelhet i odling.

 

OG Kush Auto är en äkta finsmakares sort, med sin jordiga, talliga doft och unika smakprofil. På grund av sina kraftfulla effekter är den användbar för behandling av kronisk smärta, ångest och sömnlöshet. Om du letar efter en stark, högavkastande sort med en berömd stamtavla, är OG Kush Auto sorten för dig.Är OG Kush Auto Indica eller Sativa?
OG Kush Auto-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina OG Kush Auto-stamfrön?
För att förvara OG Kush Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro OG Kush Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro OG Kush Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där OG Kush Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När OG Kush Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro OG Kush Auto cannabisfrön?
OG Kush Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

OG Kush Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Full Kroppsbrus, Cerebral, Glad, Avslappnande, Sällskaplig, Upplyftande
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
Sur Citrus, Träig tall, Fuktig Kush
Jordig, Fuktig, Citron-Bränsle Skunk, Citron Citrus, Sur, Stark, Skunky
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Full Kroppsbrus, Cerebral, Glad, Avslappnande, Sällskaplig, Upplyftande
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
NEJ
Sur Citrus, Träig tall, Fuktig Kush
Jordig, Fuktig, Citron-Bränsle Skunk, Citron Citrus, Sur, Stark, Skunky

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte