BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

OG Kush Cannabisfrön

Det är dags att skämma bort sig med den läckra lockelsen av denna OG Kush-sort, en berömd cannabis-sort som kan skryta med en stark genetisk stamtavla. En frestande korsning av Chemdawg, Lemon Thai och Hindu Kush, denna sorts komplexa kemiska sammansättning och distinkta terpenprofil gör den till en ständig favorit bland cannabisentusiaster. Den oöverträffade styrkan i vår OG Kush-sort är helt enkelt oemotståndlig, notera hennes THC-nivåer som varierar från 23% till en förbluffande 26%. De Indica-genetikerna gör den till en idealisk cannabis-sort för de som söker djup avkoppling, smärtlindring och stresslättnad. Med robusta och långvariga effekter är denna anmärkningsvärda sort en favorit bland erfarna användare.

 

Upplev det rena nöjet med en snabb blomningscykel som tar bara 55-65 dagar, vilket gör att odlare kan njuta av skönheten i sina blommor tidigare än med vissa andra sorter. När den odlas inomhus kan OG Kush nå en höjd av 1m till 1,20m och ge en fantastisk skörd på 550g/m2, medan utomhusodling kan nå höjder på 1,5m till 2,5m och ge upp till 1,5kg, vilket gör den till ett populärt val för utomhusodlare.

 

Skäm bort dig med OG Kushs unika terpenprofil, en doft som är oöverträffad bland cannabis-sorter. Den lockande närvaron av myrcen, limonen och caryophyllene bidrar till dess jordiga och stickande aroma. Höga koncentrationer av myrcen, den förföriska terpenen som finns i OG Kush, gör den till det perfekta valet för de som söker djup och långvarig avkoppling. Ge efter för den berusande njutningen av denna ursprungliga OG Kush-sort genetik av Barneys Farm, en sort som kommer att ta dig på en resa av rent nöje. Dess komplexa genetiska sammansättning, distinkta terpenprofil och robusta THC-nivåer gör detta till en förförisk sort som helt enkelt är omöjlig att motstå.Är OG Kush Indica eller Sativa?
OG Kush-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina OG Kush-stamfrön?
För att förvara OG Kush frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro OG Kush-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro OG Kush cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där OG Kush frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När OG Kush fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro OG Kush cannabisfrön?
OG Kush cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

OG Kush Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, Glad, Avslappnande, Sällskaplig, Upplyftande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Sur, Citrus, Örtig, Skunky, Träig Tall
Citrus, Sur, Stark, Skunky, Fuktig, Jordig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
indoor
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebral, Glad, Avslappnande, Sällskaplig, Upplyftande
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Sur, Citrus, Örtig, Skunky, Träig Tall
Citrus, Sur, Stark, Skunky, Fuktig, Jordig

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte