BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK NU KORSAD MED VåR BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Moby Dick Auto Cannabisfrön

Moby Dick av Barneys Farm skapades med White Widow, en av världens mest populära stammar under de senaste två decennierna sedan korsades med vår cupvinnande G13 Haze. Med dessa två legendariska stammar som sakkunnigt smälts samman av Barneys Farm, har MOBY DICK utvecklats ännu en gång och nu korsat med vår BF Super Auto #1. Med sina föräldrar kan några av de största avkastningarna du kan hitta bara betyda en sak. Hisnande produktion, stark, robust och perfekt balanserad genetik skapar ett mycket mögelresistent Sativa-dominerande kraftverk. Vår Moby Dick Auto-version är nu mer kompakt, med en kortare självblommande odlingscykel men lite har gått förlorad i sin produktionskapacitet, kraft och smak. Dess komplexa terpenprofil med terpinolen, β-myrcen, β-karyofyllen och limonen för att bara nämna några skapar nostalgiska aromer av sur citron, haze och subtila inslag av kryddig tallrökelse och vanilj.Är Moby Dick Auto Indica eller Sativa?
Moby Dick Auto-stammen från Barneys Farm är 70% Sativa 30% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Moby Dick Auto-stamfrön?
För att förvara Moby Dick Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Moby Dick Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Moby Dick Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Moby Dick Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Moby Dick Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Moby Dick Auto cannabisfrön?
Moby Dick Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Moby Dick Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Moby Dick x BF Super Auto #1
Upplyftande Energisk, Pratglad Effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
MEDIUM
30%
70%
MESTADELS SATIVA
Jordig, Söt Citrus, Tall
Sur Lime, Haze, Subtila Hinter Av Kryddig Tall Rökelse Och Vanilj
3
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
indoor
Moby Dick x BF Super Auto #1
Upplyftande Energisk, Pratglad Effekt
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
MEDIUM
30%
70%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Jordig, Söt Citrus, Tall
Sur Lime, Haze, Subtila Hinter Av Kryddig Tall Rökelse Och Vanilj
4
2
4
4
3
Cool, Hot & Temperate
4

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte