BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

SKÖRDA VAL STORA AVKASTNINGAR FRåN DENNA GAMLA KLASSIKER, ENN SANN MONSTERSTAM I BåDE EFFEKT OCH PRODUKTION.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Moby Dick Cannabisfrön

Denna lilla kända pärla har visat sig vara särskilt populär bland både nya odlare och experter tack vare dess otroligt höga avkastning. Förbered dig på att möta King Dong av cannabisstammar - Moby Dick. En noggrann sammanslagning av White Widow och Haze, några av de största avkastarna du kan hitta, kan bara betyda en sak. Fantastiska utbyten på över 700 g / m2 som är lätta att uppnå för alla som kommer. optimistiskt långvariga effekter. Vad mer kan du begära av cannabisstam? Den här tjejen kommer att katapultera dig kraftigt in i en separat verklighet av kreativitet och produktion, och släpper loss ett hårtslående rus som kommer att hålla dig helt energisk hela dagen utan att utplåna dig. THC ligger på 27%. Det är Moby Dick. Och det är därför hon är en så favorit av så många i odlings samhället. En blomningsperiod på 70 dagar ökar lockelsen till denna världskossande cannabisstam. Utomhusblomning avslutar sin cykel den första veckan i oktober. Odlare älskar hennes söta vanilj dofter och garanterad, heroisk avkastning. Hon är en keeper.Är Moby Dick Indica eller Sativa?
Moby Dick-stammen från Barneys Farm är 75% Sativa 25% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Moby Dick-stamfrön?
För att förvara Moby Dick frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Moby Dick-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Moby Dick cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Moby Dick frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Moby Dick fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Moby Dick cannabisfrön?
Moby Dick cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Moby Dick Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, Energiskt Euforiskt Rus
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
LÅNG
25%
75%
MESTADELS SATIVA
Citron Haze, Kryddig tall och Vanilj
Sur Citron Haze, Hinter av Kryddig Tall Rökelse och Vanilj
VÄRME & TEMPRATUR
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Kreativ, Energiskt Euforiskt Rus
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m²
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250-350cm
LÅNG
25%
75%
MESTADELS SATIVA
MEDIUM
JA
Citron Haze, Kryddig tall och Vanilj
Sur Citron Haze, Hinter av Kryddig Tall Rökelse och Vanilj
VÄRME & TEMPRATUR
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte