BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO

TA EN MAGISK MATTRESA På DETTA KRAFTFULLA OCH STIMULERANDE SATIVA-TILLÄGG TILL VåR CALI-KOLLEKTION.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

MIMOSA EVO™ Cannabisfrön

MIMOSA EVO ™ Feminiserad: Den efterlängtade frigöringen från labbet på Barneys Farm har äntligen kommit och vår twist på dess monstergenetik har sin godkännande. Res upp MIMOSA EVO ™! Utvecklats från en berömd Emerald Triangle-klon som ursprungligen uppföddes av Symbiotic Genetics nu superladdad! En ovärderlig hingst i Barneys Farm-valvet. Denna 60% indica dominerande favorit är packad med stora frostade knoppar, rika på stjärnbelagda cannabinoider och terpener. Sativa-älskare kommer att älska hennes tropiska citronsmak i tropiska citroner med inslag av bär för att följa de energigivande euforiska effekterna. MIMOSA EVO ™ är en idealisk dagspänning, verklig mat för hjärnan, förväntar dig en gradvis sprängning av energi, motivation och den upplyftande zingy effekten som kommer att ge dig energi i kombination med en klart huvudrus och glädje över hela dagen. THC-nivåer är möjliga upp till 30% av en storslagen mästare men 24-26% är mer än tillräckligt för att hänge sig åt dödliga. MIMOSA EVO ™ superladdade utbyten kan vara  galen, 700 g / m2 kan lätt uppnås inomhus med extra utrymme med optimala odlingsförhållanden. MIMOSA EVO ™ är idealisk för utomhusodling och du kan behöva stegar! När hon stiger till över 2 meter kommer hon ha slutfört sin blomningperiod i början av oktober efter 65 dagars + blomning, med potentiella utbyten på över 2000 g per växt.


 

 

Mimosa EVO Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Mimosa x Orange Punch
Glad, Upplyft
2000g
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
Tropisk Lime, Apelsin Citrus Med Hint av Bär
Frukt Punch & Citrus Mandarin Arom
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Mimosa x Orange Punch
Glad, Upplyft
2000g
700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
MEDIUM
60%
40%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Tropisk Lime, Apelsin Citrus Med Hint av Bär
Frukt Punch & Citrus Mandarin Arom
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte