BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

HOPPA På MOTORVÄGEN TILL PSYKEDELISK GLÄDJE MED DENNA OMARBETADE KLASSISKA AUTOBLOMMARE

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

LSD Auto Cannabisfrön

LSD AUTO: Vi är över månen för att kunna meddela ankomsten av vår LSD AUTO. En korsning av vår legendariska LSD med vår monster autoflowering lineage. Liksom hennes legendariska föregångare packar LSD AUTO verkligen en stans och skickar dig snabbt till en annan dimension med en knäppning. LSD AUTO går fort som innan du börjar förvränga till en pulserande psykedelisk målning. Detta är inte en belastning som rekommenderas för nybörjare.Trots sin kraftfulla effekt är hon enkel att växa och vem som helst kan dra nytta av denna superhastiga vägen till ett seriöst sinne som böjer genetik.Låt hennes kraftiga kraft skära genom ditt sinne och själen - varför tar du inte en tur ner LSD-avenyn med LSD AUTO?Är LSD Auto Indica eller Sativa?
LSD Auto-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina LSD Auto-stamfrön?
För att förvara LSD Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro LSD Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro LSD Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där LSD Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När LSD Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro LSD Auto cannabisfrön?
LSD Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

LSD Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
LSD x Super Magnum Auto
Social,Levande och Psykedeliskt kroppsrus, Euforisk, Upplyft, Lugnande, Avslappnad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
jordig Kastanj, Mango, Citrus, Sötsur
mysk, Jordig blomma, Ört, Skunk, Frän
5
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
LSD x Super Magnum Auto
Social,Levande och Psykedeliskt kroppsrus, Euforisk, Upplyft, Lugnande, Avslappnad
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
jordig Kastanj, Mango, Citrus, Sötsur
mysk, Jordig blomma, Ört, Skunk, Frän
5
4
5
5
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte