BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
LSD
LSD 1LSD 2LSD 3LSD 4LSD 5
LSD 6LSD 7LSD 8LSD 9LSD 10

LSD STRAIN

SPRÄNG IN I EN ANNAN DIMENSION MED DEN HÄR PSYKEDELISKA KLASSIKERN FRåN BARNEYS FARM

Cup Winner
RATING
Original Skunk #1 x Afghan Indica
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

LSD Cannabisfrön

Uppkallad LSD av Barneys Farm crew på grund av sin kraftfulla trippyffekt. LSD är en hardy mögel och sjukdomsresistent växt som svarar bra under alla odlingsförhållanden. Mycket lätt att växa och med lite omsorg och uppmärksamhet ger LSD odlaren mycket höga, prisbelönta och kraftfulla resultat. Smaken påminner om intensiv jordisk kastanj med en söt muskulös lukt. LSD ger en euforisk och mycket kraftfull stenad effekt.Är LSD Indica eller Sativa?
LSD-stammen från Barneys Farm är 30% Sativa 70% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina LSD-stamfrön?
För att förvara LSD frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro LSD-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro LSD cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där LSD frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När LSD fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro LSD cannabisfrön?
LSD cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

LSD Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Social, Kroppsrus, Euforisk, Upplyft
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Jordig Kastanj, Jordig Citron, Citrus, Sötsur
mysk, Jordig blomma, Ört, Skunk, Frän
4
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Original Skunk #1 x Afghan Indica
Social, Kroppsrus, Euforisk, Upplyft
800 gr/plant
550-650 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Jordig Kastanj, Jordig Citron, Citrus, Sötsur
mysk, Jordig blomma, Ört, Skunk, Frän
4
4
4
4
4
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte