BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

DU KOMMER ÄLSKA DENNA CUPVINNANDE HAZE MED EN TVIST AV TALLIG CHEMDAWG

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Liberty Haze Cannabisfrön

LIBERTY HAZE har både Indica och sativa egenskaper med snabb blomningstid (8 till 9 veckor). En medelhög växt med stor omkrets och stora feta kalyxer, hon utför utmärkt inom både inomhus och utomhus. Långa täta colas börjar verkligen feta upp under de senaste tre veckorna med tät knoppproduktion med vacker kontrasterande röd och lila calyx. LIBERTY HAZE buzz är omedelbar och långvarig med en varning och euforisk cerebral effekt. Har en distinkt och uppfriskande lime smak och doft. Lab-tester har bedömt THC-innehållet upp till 25%.Är Liberty Haze Indica eller Sativa?
Liberty Haze-stammen från Barneys Farm är 60% Sativa 40% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Liberty Haze-stamfrön?
För att förvara Liberty Haze frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Liberty Haze-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Liberty Haze cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Liberty Haze frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Liberty Haze fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Liberty Haze cannabisfrön?
Liberty Haze cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Liberty Haze Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
G13 x ChemDawg 91
Långvarigt, Lugn, Pirrig, Fnittrig, Euforisk, Kreativ
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
Tall, Lime, Ört
Mysk, Jord, Skunk
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
G13 x ChemDawg 91
Långvarigt, Lugn, Pirrig, Fnittrig, Euforisk, Kreativ
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
40%
60%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Tall, Lime, Ört
Mysk, Jord, Skunk

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte