BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

PRISBELÖNT CITRONSMAKAD KOMBINATION AV AMERIKANSKA KLASSIKER

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Lemon Tree Cannabisfrön

LEMON TREE ™ av Barneys Farm LEMON TREE ™ är en prisbelönt kombination av de amerikanska klassikerna Lemon Skunk & Sour Diesel som sipprar med utsökt höga nivåer av Limonen och Myrcen. Denna lättväxande perfekt balanserade 55% Indica-hybrid, ger betydande utbyten av saftiga kompakta frostiga ljusgröna knoppar med en tjock beläggning av trikomer som släpper ut färska citronsafter, en riktig sensorisk njutning att odla. Inomhus med låg stress tekniker når denna växt sluthöjder på cirka 90-100 cm, med en effekt på upp till 650 g / m2, efter en relativt kort blomningsperiod på bara 65-70 dagar. Utomhus med längre tid att utvecklas kan LEMON TREE ™ nå upp till 2 meter och ge upp till 1,5 kg per planta avslutas från mitten till slutet av oktober. När du väl har botat kan du njuta av de skarpa superskunk- och sura citrondoftarna på grund av dess höga nivåer av terpener, och det är uppfriskande skarpa, snygga citron- och dieselundertoner som gör denna stam otroligt unik och håller dig lyft och glad vad du än gör hela dagen.

Lemon Tree Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, Avslappnad, Euforisk
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
Färska Citroner, Tropisk Sur Citrus.
Sur Citron, Skunkig Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Lemon Skunk x Sour Diesel
Glad, Avslappnad, Euforisk
1.5kg per plant
600-650 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
MEDIUM
55%
45%
MESTADELS INDICA
NEJ
Färska Citroner, Tropisk Sur Citrus.
Sur Citron, Skunkig Diesel
Cool, Hot & Temperate
1

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte