BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Lemon Drizzle Cannabisfrön

Skäm bort dig själv med den lockande aromen av vår Lemon Drizzle-sort, en sensuellt utformad cannabis-sort som garanterat kommer att kittla dina sinnen och lämna dig i ett tillstånd av salig eufori. Uppfödd från en förförisk blandning av Super Lemon Haze och OG Kush, kommer denna sativa-dominanta cannabis-sort att transportera dig till en annan existensnivå.

 

Med en blomningstid på 60-65 dagar är Lemon Drizzles utsökta knoppar fyllda med en potent THC-procent på 20-25%, vilket garanterar en ojämförlig och tillfredsställande rusning. Den komplexa terpenprofilen för denna lockande sort kommer säkert att fånga dina sinnen med toner av syrlig citron och en antydan av jordiga Kush-underton, vilket ger en smakexplosion som du inte kommer att glömma.

 

Denna frestande skönhet växer till en höjd av 1m - 1,2m inomhus och 1,5m - 2m utomhus. Du kommer att imponeras av den generösa inomhusavkastningen på 550g/m2, medan den utomhusavkastningen på upp till 1,5 - 2kg är mer än betydande. Upplev det ultimata i avkoppling med Lemon Drizzles utomhus blomningstid, som börjar i början av oktober, vilket låter dig njuta av den söta solskenet och smaka på de rusiga effekterna av denna frestande sort. Ge efter för charmen av vår Lemon Drizzle-sort och upptäck en värld av orenad njutning som kommer att förvåna dig.

Lemon Drizzle Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energigivande, Upplyftande, Fokuserad, Motiverad
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
MEDIUM
15%
85%
MESTADELS SATIVA
Sur, Citron, Söt, Citrusfrukter
Söt, Sur, Citrus, Tall, Jordig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energigivande, Upplyftande, Fokuserad, Motiverad
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
MEDIUM
15%
85%
MESTADELS SATIVA
NEJ
Sur, Citron, Söt, Citrusfrukter
Söt, Sur, Citrus, Tall, Jordig

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte