BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

OM DU ÄLSKAR SATIVAS KOMMER DU ÄLSKA LAUGHING BUDDHA, TVå KLASSIKER FÖRENADE

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Laughing Buddha Cannabisfrön

Vi skapade Skratta Buddha genom att korsa en ren landrace Thai Sativa med vår jamaicanska hybrid. Skratta Buddha är en nästan ren Sativa-stam. Stor belöning kommer från den längre blomningen. Utbetalningen är en en meter lång växt stinkande med stora, täta, tunga knoppar. Växten måste vara välskött under de senaste tre veckorna av blomningen. Skratta Buddha är en vackert doftande växt med koncentrerade aromer av exotiska frukter och söta smaker. En energisk Sativa hög.Är Laughing Buddha Indica eller Sativa?
Laughing Buddha-stammen från Barneys Farm är 80% Sativa 20% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Laughing Buddha-stamfrön?
För att förvara Laughing Buddha frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Laughing Buddha-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Laughing Buddha cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Laughing Buddha frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Laughing Buddha fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Laughing Buddha cannabisfrön?
Laughing Buddha cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Laughing Buddha Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Thai x Jamaican
Fokuserad, Produktiv, Fnittrig, Energisk, Kreativ, Euforisk
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
20%
80%
MESTADELS SATIVA
Rostad Peppar, Ananas, Citron, Ört
Fräsch, söt, Exotiska Frukter
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Thai x Jamaican
Fokuserad, Produktiv, Fnittrig, Energisk, Kreativ, Euforisk
800 gr/plant
500-600 gr/m²
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
MEDIUM
20%
80%
MESTADELS SATIVA
JA
Rostad Peppar, Ananas, Citron, Ört
Fräsch, söt, Exotiska Frukter

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte