BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

MED VåR OTROLIGA CRITICAL KUSH NU KORSAD MED MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Kush Mintz Cannabisfrön

KUSH MINTZ™ av Barneys Farm. Under vår selektiva process på Biscotti Mintz introducerade vi ett kritiskt Kush-feno som visade en ovanlig 30 % sativa-karaktär. Detta i kombination med vår läckra Mintz gav något väldigt spännande till bordet, en 70% indica dominerande växt, helt unik för vår katalog med fantastiska egenskaper. KUSH MINTZ™ med sin kraftfulla Himalaya OG Kush linje är extremt kraftfull, stark indica nu med en 30% stativ boost. Explosionen av Critical linje-infusionen ger enorma utbyten både inomhus och utomhus med utomhushöjder som når 2 meter, superstark och robust med otroliga produktionsmöjligheter. Mintz förstärker föga förvånande ytterligare dessa berömda jordiga tall och söta citrus Kush-aromer med inslag av kaffe och delikata inslag av mintkakor! KUSH MINTZ™ är extremt hartsartad, klibbig vid beröring med en tung beläggning av trikomer som täcker de välbekanta ljusgröna färgerna med enstaka mörkgröna kontrasterande solfjäderblad som sticker ut från dess täta blommande struktur.

Kush Mintz Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Critical Kush x Mintz
Avslappnad, Glad, Upplyftande
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Fräsch Tall, Kaffe med Hint av Mint
Jordig Tall, Mintigt Kaffe
4
Cool, Hot & Temperate
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Critical Kush x Mintz
Avslappnad, Glad, Upplyftande
1500
600-650 gr/m²
56 - 63
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-110cm
100-110cm
200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Fräsch Tall, Kaffe med Hint av Mint
Jordig Tall, Mintigt Kaffe
4
4
4
4
4
Cool, Hot & Temperate
2

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte