BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Ice Cream Cake Cannabisfrön

Är du redo att förföras av den oemotståndliga lockelsen av Ice Cream Cake? Denna utsökta cannabis-sort är en frestande blandning av Wedding Cake och Gelato 33, vilket gör den till en lockande behandling för sinnena. Som en indica-dominerande sort har Ice Cream Cake-strängen kraften att föra dig till en värld av ren avkoppling och lugn. Föreställ dig att koppla av efter en lång dag med den söta, krämiga aromen av denna magnifika sort som smeker dina sinnen.

 

Att odla denna förföriska sort är nästan för enkelt, med sin 55–60-dagars blomningsperiod och inomhus höjd på .9m - 1.20m, och utomhus höjd på 1,5m - 2m. Och belöningen för dina ansträngningar? En inomhusavkastning på 550g/m2 och en utomhusavkastning på upp till 1,5 kg bländande cannabisblommor. Med ett THC-innehåll på 20-25% kan du förvänta dig en kraftfull och komplex rusning som kommer att få dig att känna dig välsignad. Terpenprofilen för denna frestande sort är en himmelsk blandning av limonen, myrcen och caryophyllene, vilket resulterar i en doft som är söt, krämig och jordig, med en antydan av vanilj och en tall-liknande underton.

 

Men det är inte allt. Vår Ice Cream Cake-sträng är inte bara ett vackert ansikte; den uppskattas också mycket för sina terapeutiska egenskaper. Med sitt innehåll av limonen och myrcen erbjuder denna förföriska sort en avkopplande och lugnande effekt som kan lugna ditt sinne och kropp. Och caryophyllenes smärtstillande och antiinflammatoriska effekter kan hjälpa till att lindra kronisk smärta och inflammation. Är du redo att skämma bort dig med de syndiga njutningarna av Ice Cream Cake? Kom hit och låt mig visa dig vägen.

Ice Cream Cake Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebral, Lugnande, Avslappnad, Glad
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150 – 200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
Söt, Krämig, Vanilj, Jordig, Tall
Stark, Krämig, Ost, Jordig, Nötig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebral, Lugnande, Avslappnad, Glad
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150 – 200cm
MEDIUM
70%
30%
MESTADELS INDICA
NEJ
Söt, Krämig, Vanilj, Jordig, Tall
Stark, Krämig, Ost, Jordig, Nötig

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte