BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Gorilla Zkittlez Auto
Gorilla Zkittlez Auto 1Gorilla Zkittlez Auto 2Gorilla Zkittlez Auto 3Gorilla Zkittlez Auto 4Gorilla Zkittlez Auto 5
Gorilla Zkittlez Auto 6Gorilla Zkittlez Auto 7Gorilla Zkittlez Auto 8Gorilla Zkittlez Auto 9Gorilla Zkittlez Auto 10

GORILLA ZKITTLEZ AUTO STRAIN

NJUT AV DEN LIVFULLA REGNBåGEN AV FRUKT SMAKER

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Gorilla Zkittlez Auto Cannabisfrön

Följ Toni13 Barneys Farm officiella testodlare idag! Se hans slutgiltiga test av GORILLA ZKITTLEZ AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/ GORILLA ZKITTLEZ AUTO - Vår feminiserade Cali Collection-bästsäljare har precis fått den superautomatiska behandlingen. Bubbla och fizza dig igenom dagen med GORILLA ZKITTLEZ AUTO . Dina smaklökar exploderar när du upplever de fruktiga smakerna för första gången. En första korsning av Gorilla Glue och Zkittlez korsades nu igen med vår BF Super auto # 1 som lägger till fantastisk styrka och motstånd mot småkryp och stress, arvet från rotstrukturen som  från vår Super auto # 1 brister ut i livet från dag 1. Denna otroligt aromatiska autoblommare exploderar bokstavligen till en tallsmakad julgran på bara 75 dagar, vilket ger ett överflöd av härliga kushiga blommor täckta i enorma mängder av saftiga trichomer med en slutlig höjd inomhus 80-100 cm kan förväntas producera i genomsnitt 420 gr/m². Upplev spänningen av den mördande amerikanska genetiken "Gorilla Glue och Zkittlez" som är specialiserad på ett fantastiskt 20% THC-paket från teamet på Barneys Farm Lab. Akta dig för sensorisk överbelastning, men de medicinska effekterna av GORILLA ZKITTLEZ AUTO kan vara en ganska spännande upplevelse


 

 


 

 Är Gorilla Zkittlez Auto Indica eller Sativa?
Gorilla Zkittlez Auto-stammen från Barneys Farm är 25% Sativa 75% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Gorilla Zkittlez Auto-stamfrön?
För att förvara Gorilla Zkittlez Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Gorilla Zkittlez Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Gorilla Zkittlez Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Gorilla Zkittlez Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Gorilla Zkittlez Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Gorilla Zkittlez Auto cannabisfrön?
Gorilla Zkittlez Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Gorilla Zkittlez Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Upplyftande Eufori
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
75 - 80
80-100cm
90-120cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
Frukt Explosion
Sommar Frukter
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Upplyftande Eufori
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
75 - 80
80-100cm
90-120cm
MEDIUM
75%
25%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Frukt Explosion
Sommar Frukter

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte