BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

BOOSTA HJÄRNA OCH KROPP MED DETTA ANMÄRKNINGSVÄRDA KALEJDOSKOP AV LUGNANDE CANNABINOIDER

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Gorilla Zkittlez Cannabisfrön

Släpp ut den gigantiska kraften i västkustgenetik med en fantastisk fusion av GG 4 och Zkittlez. Introduktion till Barney's Farm helt nya GORILLA ZKITTLEZ. En utsökt trichom firande väntar patienten efter 60 dagar i blom. Du kommer inte att glömma första gången du upplever hennes friska frukter. Luta sig mot Indica-sidan av cannabisspektret, är denna framväxande favorit en kraftfull och tankeväckande skönhet, vars trichomladda glittrande pistiller kommer att glädja alla komrar. Varför inte låta hennes medicinska betyg 24% THC förföra dig till ett varmt område av vila och avkoppling som du aldrig kommer att vilja lämna. Blomningstider av 8-9 veckor kan förväntas inomhus, med utomhus växer efterbehandling i början av oktober. Förvänta upp till 2.5 kg från en brunn omhändertagna utomhus och en slutlig höjd på upp till 1.7m. Ta tag i några Barneys Farm GORILLA ZKITTLEZ idag.



Är Gorilla Zkittlez Indica eller Sativa?
Gorilla Zkittlez-stammen från Barneys Farm är 40% Sativa 60% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Gorilla Zkittlez-stamfrön?
För att förvara Gorilla Zkittlez frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Gorilla Zkittlez-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Gorilla Zkittlez cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Gorilla Zkittlez frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Gorilla Zkittlez fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Gorilla Zkittlez cannabisfrön?
Gorilla Zkittlez cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Gorilla Zkittlez Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Kraftfull, avslappnande, Tankeväckande
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
MEDIUM
140-170cm
100-140cm
140-180cm
LÅNG
60%
40%
MESTADELS INDICA
Fruktig
Fruktig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Gorilla Glue x Zkittlez
Kraftfull, avslappnande, Tankeväckande
2000-2500 gr/plant
700-800 gr/m²
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
MEDIUM
140-170cm
100-140cm
140-180cm
LÅNG
60%
40%
MESTADELS INDICA
MEDIUM
JA
Fruktig
Fruktig
4
3

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte