BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
GMO Auto

GMO AUTO STRAIN

 
RATING
GMO Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

GMO Auto Cannabisfrön

GMO Auto är en framstående cannabis-sort perfekt för dem som vill uppleva en intensiv och väl avrundad rusning utan behovet av varierade ljuscykler. Med sina indica-dominanta gener och imponerande GMO och BF Super Auto #1 genetik, som producerar en sort med anmärkningsvärd styrka och smak, är det inte förvånande att denna sort är mycket eftertraktad av de mest kräsna cannabisentusiasterna.

 

GMO Autoflower från Barneys Farm är en riktig kraftkälla och ett riktigt nöje att odla. Med en tid från frö till skörd på 70-75 dagar ger den upp till 600g/m2 inomhus och 200-300g per planta utomhus. Den har också den perfekta storleken, med en höjd på upp till 90-110cm inomhus och 100-130cm utomhus, vilket gör den till ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusodlare som siktar på att optimera produktiviteten. GMO är känd för sin distinkta arom och smakprofil, som producerar en stark och diesel-liknande parfym blandad med antydningar av vitlök och jordiga övertoner.

 

Detta är verkligen en unik smak som kommer att upphetsa dina sinnen och få dig att längta efter mer. Med en anmärkningsvärd THC-koncentration på 24% är rusningen kraftfull och välbalanserad, vilket ger en djupt lugnande och avslappnande effekt som är perfekt för kvälls- eller sängtidssessioner.Är GMO Auto Indica eller Sativa?
GMO Auto-stammen från Barneys Farm är 20% Sativa 80% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina GMO Auto-stamfrön?
För att förvara GMO Auto frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro GMO Auto-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro GMO Auto cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där GMO Auto frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När GMO Auto fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro GMO Auto cannabisfrön?
GMO Auto cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

GMO Auto Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Upplyftande
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
Diesel, Vitlök, Jordig
Diesel, Vitlök, Jordig
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
AUTOBLOMMANDE
INOMHUS/UTOMHUS
GMO Strain x BF Super Auto #1
Euforisk, Upplyftande
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-130cm
MEDIUM
80%
20%
MESTADELS INDICA
NEJ
Diesel, Vitlök, Jordig
Diesel, Vitlök, Jordig

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte