BäSTSäLJARE NYA UTGåVOR HÖGA CBD STAMMAR FEMINISERADE FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN VANLIGA FRÖN PRODUKTER
HEM Om Barneys BARNEYS FARM På TURNE KUNDSERVICE RECENSIONER CANNABIS FRÖKOLLEKTIONER FEMINISERADE FRÖN VANLIGA FRÖN AUTOBLOMMANDE FRÖN BARNEY'S PRODUKTER
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
VÄLJ EN FÖRPACKNIGSSTORLEK

Gary Payton Cannabisfrön

Gary Payton-stammen, uppkallad efter den legendariska amerikanska basketspelaren, är en flerfaldig vinnare av Cannabis Cup och ett anmärkningsvärt bevis på konsten att odla cannabis. Denna unika, något sativa-lutande hybrid är en korsning mellan de ökända sorterna Y Griega och Snowman. Det är inte bara namnet som skiljer Gary Payton; denna sort har snabbt fått ett rykte för sin exceptionella kvalitet, distinkta smakprofil, stora skördepotential och balanserade effekter, vilket gör den till en framträdande deltagare i cannabisgemenskapen.

Knopparna är en väv av djupa gröna och lila nyanser, generöst bestämda med trichomer, vilket ger dem ett frostigt utseende. Den slående kontrasten av färger är fängslande, vilket antyder komplexiteten och djupet som denna sort erbjuder. Aromatiska noter av kryddiga örter och stickande diesel med en antydan av söta bär undertoner kittlar luktsinnet, och förbereder scenen för den kommande upplevelsen.

Smaken av Gary Payton är lika minnesvärd som dess arom. När röken eller ångan når gommen, blir användarna behandlade med en symfoni av smaker. Jordiga undertoner kompletteras av en blandning av kryddiga och söta toner, vilket skapar en mångfacetterad smak som ligger kvar angenämt. Denna harmoniska blandning av smaker gör Gary Payton till en favorit bland dem som uppskattar en rik och robust smak.

 

När det kommer till effekterna är Gary Payton verkligen i en liga för sig. Den erbjuder en balanserad och lycklig känsla med konsekvent 25% THC+ som tillfredsställer både sinne och kropp. Förvänta dig en initial cerebral rusning som ger en energiboost och ökad fokus. Gradvis omvandlas detta till en lugnande kroppshög, som lindrar spänningar och främjar avkoppling utan att leda till överväldigande sedering.

 

Att odla Gary Payton kan vara en givande uppgift för odlare.

 

Den uppvisar kraftig tillväxt och motståndskraft, anpassar sig väl till olika odlingsförhållanden. Inomhus når den 80-90 cm, utomhus kan Gary Payton nå 1,5 meter. Växterna kännetecknas av deras robusta struktur och otroliga skördepotential. Även om den kräver uppmärksamhet och vård, är resultatet en riklig skörd av högkvalitativa knoppar, upp till 700g/m² inomhus och upp till 1kg per växt utomhus, vilket gör ansträngningen värt det. Blomningstiden inomhus är 65-70 dagar, utomhus kommer vår Gary Payton-stam att vara färdig i mitten av oktober.Är Gary Payton Indica eller Sativa?
Gary Payton-stammen från Barneys Farm är 55% Sativa 45% Indica

Vad är det bästa sättet att förvara mina Gary Payton-stamfrön?
För att förvara Gary Payton frön på rätt sätt rekommenderas det att hålla dem svala och mörka i en lufttät behållare, helst i ett kylskåp med korrekt märkning och datering, och undvika att frysa dem.

Vad är den bästa metoden för att gro Gary Payton-stamfrön?
Det finns många tekniker för att gro Gary Payton cannabisfrön om det är tillåtet på din plats. Pappershanddukmetoden är en vanlig metod där Gary Payton frön placeras på en fuktig pappershandduk och täcks med en annan fuktig pappershandduk för att hålla dem fuktiga. Därefter håller du pappershandduken på en varm, mörk plats och kontrollerar den varje dag för att se till att den förblir fuktig. När Gary Payton fröna har grodd, placera dem försiktigt i jord eller liknande odlingsmedia.

Vilken är den bästa temperaturen för att gro Gary Payton cannabisfrön?
Gary Payton cannabisfrön gror vid temperaturer mellan 70°F och 90°F (21°C till 32°C). Temperaturer under 70°F (21°C) och över 90°F (32°C) kan förhindra eller försämra en hälsosam grodd. Låga temperaturer försenar eller stoppar till och med grodden. Höga temperaturer kan orsaka dålig grodd, stunted eller långsam tillväxt ökar också möjligheten att plantorna torkar ut.

Gary Payton Cannabisfrön SPECIFIKATION

FEMINISERADE
NORMAL
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
MEDIUM
45%
55%
MESTADELS SATIVA
SPECIFIKATION
FEMINISERADE
NORMAL
INOMHUS/UTOMHUS
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
MEDIUM
45%
55%
MESTADELS SATIVA
NEJ

Exklusiv tillgång endast för vuxna. Innehåll för personer på 18 år eller äldre som går in på barneysfarm.com är reserverat för personer i tillåten ålder. I Nederländerna är tillåten ålder 18 år, kolla dina lokala lagar och respektera dem. Vi skickar våra marijuanafrön med förbehållet att de inte kommer att användas i strid med nationella lagar. Kunder måste vara medvetna om att cannabisfrön är olagliga i vissa länder. Barneys Farm ger dessa frön under förutsättning att de inte kommer att tas till länder där de är olagliga. De som gör det är ensam ansvariga för sina egna handlingar och Barney's Farm tar inget ansvar i detta avseende.Vår webbutik uppfyller nederländsk lag. Frö säljs strikt för souvenirer, förvaring och genetisk konservering. Allmän juridisk varning: Frösättning är olaglig i de flesta länder. Vänligen kontrollera landets lag om frön, tillbehör och andra produkter som är relaterade till cannabiskulturen.

Ja, jag är 18 år eller äldreJag godkänner inte